Viikko on vierähtänyt reissatessa ja Ellin viime sunnuntain näyttelystä raportointi on viivästynyt.  Arvostelu alkoi Hyvinkäällä jo klo 9, joten ajoissa saimme lähteä ajelemaan. Ilma oli pilvinen, sumuinen ja tihkusateinen, mutta onneksi itse näyttelypaikalla ei satanut. Nurmikenttä oli märkä ja liukas, onneksi en kuitenkaan liukastellut, vaikka sitä hieman jännitinkin. Kenkäni olivat meinaan hieman lipsukat.

Kehässä Elli oli suht reipas alkuun ja antoi hyvin tuomarin katsoa hampaat ja tunnustella kropan. Mutta sitten meni huumori, kun tuomaritäti aina vaan vingutti kädessään jotain ihme vinkulelua ja yritti asetella loputtomasti vinkurakorvaa aloilleen. Eihän se siitä suoristu, vaikka mikä olis. Elliä otti päähän loputon vinguttaminen ja alkoi sitten väistää tuomaria  => Epävarma.

Hyvin Elli liikkui kehässä ja jaksoi poseeratakin aika hyvin, vaikka se olisi voinut mennä paremminkin. Harjoituksen puutetta selvästi. Elli sai tuloksen EH. 

Ensi lauantaina menemme Tuomarinkylään jatkamaan harjoituksia. Se onkin viimeinen Ellille tänä kesänä, sillä erkkariin en kuitenkaan ilmoittautunut. Menen sinne vain itse katselemaan. Ellin näyttelyura jatkuu ensi kesänä vetskukehissä. Syksyllä keskitytään pikkupojan kanssa pentunäyttelyihin.