Miks mun blogi on ihan wingdingsiä, vaikka muiden "vuodatus-blogit" ovat ihan ok ? No, jos eivät korjaannu, täytyy laittaa postia ylläpidolle.

Vuoden alku on lähtenyt sujumaan leppoisasti. Pehmeä lasku perjantaina työelämään ja heti viikonloppu edessä. Lauantaina olimme pitkällä lenkillä Lenan ja Martan kanssa ja tässä muutama Lenan ottama kuva tytöistä. Kiitos Lena niistä ! :)  Jaahas ei siis onnistu kuvien siirto. Grrr.. aina näidän päivitysten kanssa on jotain häikkää, niin töissä kuin vapaa-aikanakin.    Hei ! Jotain uutta kivaa sentään nää hymiöt !

Lenkkeilimme siis meiltä Landbosta Puroniityntielle, sitä pitkin moottoritien ali koirametsän puolelle. Ilma kun oli mitä parhain ulkoilulle, oli koirametsänkin parkkipaikka turvoksissa autoja. Yhtäkuin paljon ihmisiä ja koiria.  Lenkki sujui mukavasti ja parin tunnin jälkeen palasimme taas Landikseen. Kaverimme siitä läksivät autolla kotiin ja me kävellen omaan kotiimme.

Sunnuntaina jälleen pitkä metsälenkki sekä tänään myöskin. Täytyy saada likkoihin taas vähän lihasta luiden ympärille.  

Turha tässä on enempää jatkaa, kun en saa kuviakaan lisättyä.   Katsotaan nyt minkä näköinen tästä uudesta kirjoituksesta tuli ?

> muoks. No just joo, komeeta on ! <
> toinen muokkaus: poistin hymiöt. <