Päässä vikaa tai jotain, kun ei osaa sanoa sanaa 'EI'. :D No ei vaineskaan, olen siis jäsen tulevassa Dalmatiankoirat ry:n hallituksessa kaudet 2009-2010.  Nyt pääsen oikein urakalla hommiin koiraharrastusteni tiimoilta, kun ensin valittiin HSKH:n hallitukseen varajäseneksi ja nyt sitten varsinaiseksi jäseneksi omaan rotujärjestöön. Ei varmasti tule vapaa-ajan ongelmia. :)  Ei sillä, että työtä pelkäisin. Ihan mielenkiinnolla odotan uusia haasteita. Paljon on opittavaa ja ahkerointia tiedossa, mutta ei se mitään.

Niin olin siis lauantaina Seijan kyydissä Iittalassa dalluyhdistyksen syyskokouksessa. Kiitokset Seijalle mukavasta matkasta, oli kiva jutella koira-asiaa. Kokouksessa ei ollut kovinkaan suurta yleisöryntäystä, mutta uusi hallitus saatiin kiristettyä kokoon ja paljon muutakin tärkeää asiaa käsiteltyä.

Viime viikko oli koirista aivan ihana ! Sitä lunta sitten saatiin oikein roppakaupalla. Ihanaa puhdasta valkoista lunta ja paljon! Koirat peuhasivat kaulaansa myöten kinoksissa ja meikä tarpoi hikipäässä polvia myöten metsässä. Hyvää jumppaa sekä mammalle että koirille. Ikävä kyllä iltapimeässä ei kuvien ottamisesta tullut mitään (kamera muuten taas toimii, onneksi). Ja nyt viikonloppuun mennessä se autuus oli ohi. Nyt sitten tarvotaan kurassa ja loskassa.. Se siitä. :(

Viikko toi myös tullessaan levottomuudet Thaikkumaahan lentokenttien sulkemisineen, joten nyt  jännitetään meneekö meidän matka ohi ? Onhan tässä sentäs vielä parisen viikkoa aikaa, mutta toki se lähtö mietityttää, vaikka lennot siihen mennessä alkaisivatkin. Mutta maksettukin jo ollaan ajat sitten, ei niitä rahoja kankkulan kaivoonkaan viitsisi heittää.  Salaisesti mielessäni toisaalta toivoinkin välillä, että matka peruuntuisi, ettei tarvitsisi viedä koiria hoitolaan. Mitä lähemmäs lähtöajankohta tulee, sitä enemmän alan murehtimaan, kuinka tytöt siellä pärjäävät meidän matkan ajan. Tai siis lähinnä Elli. Sydäntä ihan kivistää... täytyy vain yrittää selittää sille, ettei mamma aio hylätä, että tulemme ihan varmasti hakemaan heidät taas kotiin. Taidan olla vähän hullu !? ;)

2107959.jpg mamman pulunen

2107952.jpg mamman murunen