Jes ! Tiistaiaamuna heti herättyäni näppäsin tietsikan auki ja eikun Koiranettiin. Tulokset olivat tulleet ja jes jes jes... lonkat B/B ja kyynerpäät 0/0 ! Juhuu ! Todella hieno juttu, että tulos pysyi samana kuin Per Axelson arvioi.

Viikko on vierähtänyt agilityn merkeissä. Maanantaina olin (taas) kisoissa töissä. Tällä kertaa epävirallisessa Ojanko-Cupin viimeisessä osiossa. Nyt siis Daran ryhmäläisenä työvuorossa. Daran kanssa on kohta kuukauden tauko treenaamisessa ja ajattelinkin, että viikonloppuna on PAKKO ehtiä sen kanssa omiin treeneihin.

Tänään palelimme tuulessa ja sateessa Ellin kanssa kentällä. Muija oli jälleen kerran ihan mahtavan hyvä. Meikäläinen sekoili ekan radan kanssa, mutta toka rata meni "nollilla" ja Ellin kepittely oli suorastaan loisteliasta! Sunnuntaina sitten starttaamme StadiGamesissa hyppyradalla. Lupasivat hellettä viikonlopuksi, että toivottavasti lämminta piisaa.  Rataantutustumisaika alkaa vasta klo 18.10. En ole koskaan ennen kisannut noin iltasella. Yleensä saa nousta matkaan jo kukonlaulun aikaan.

Perjantaiksi varasin tytöille rokotusajat. Ellille rabies ja Daralle kennelyskä. Lisäksi likat saavat mikrosirut nahkansa alle. Varsinkin Ellillä tatuointi näkyy enää tosi huonosti korvassa, joten parempi siruttaa niin ei tule kisoissa/näyttelyissä sanomista jos joudumme tarkastukseen.

Siinähän sitä taas ohjelmaa yllin kyllin. Silmänisku