Pientä pakkasta peräti muutama päivä ! Eilen nautiskeltiin metsälenkistä, kun oli kuivaa ja ihanan aurinkoista ! Pitkää lenkkiä emme ehtineet valitettavasti tehdä, mutta tunti nyt kumminkin. Ja aamusella oltiin reilut puolituntia metsässä. Ihanaa kun alkaa olla valoisaa jo kahdeksan aikaan.

Viikko sujui taas rauhallisissa merkeissä. Koiruliinit voivat hyvin. Dara on nyt juoksun jälkeen alkanut kasvattamaan pieniä teinitytön tissejä :D  Valeraskautta vissiin valmistellaan...

Ensi viikolla torstaina menemme Daran kanssa näyttelytreeneihin Järvenpäähän ja sitten sunnuntaina taasen Mäntsälään mätsäriin. Tylsää kun täällä pääkaupunkiseudulla  kukaan ei järjestä mätsäreitä. :( Aina on ajeltava pidemmälle.  9.3. on kyllä sekä Keravalla että Espoossa mätsäri, mutta samaan aikaan pidetään myös pääkaupunkiseudun dallujen talvirieha Lakistossa, jossa lenkkeilemme ja paistamme makkaraa. Kaikkiin ei millään ehdi, on valittava yksi. Ja valitsen dalluporukan lenkin. Jospa siellä porukat räpläisivät Daran suuta, niin että tottuu vieraiden käsittelyyn ?

Jaahas, kohta onkin aika lähteä ulkoilemaan, nyt ehditäänkin tekemään oikein kunnon lenkki !

Tässä alla kuvasarja eiliseltä:

"Mulla on keppi ! Tuu ottaa pois, jos saat ! "

1300275.jpg

Elli

1300231.jpg

Dara vauhdissa

1300241.jpg

Tytöt yhdessä

1300233.jpg

Dara poseeraa

1300237.jpg

Elli istuu kiltisti, Dara tahtois jo mennä !

1300232.jpg