Eka työpäivä takana..plääh... siitä se taas lähtee odotus seuraavaan lomaan. Silmänisku  Viime viikko tosiaan oltiin mökillä ja komeat kelit olikin ! Joka päivä paistoi aurinko ja oli lämmin, myöskin yöt olivat ihanan leppoisia.

Lauantaina ajelimme mökiltä Daran kanssa Lammin ryhmikseen. Päivä oli paahtavan kuuma ja näyttelypaikkana toiminut urheilukenttä kuin hornan kattila, mutta ei lämmin luita riko !  Tapasimme uuden Zabavan-tuttavuuden; Zabavan Grietan alias Elsan emäntineen ja mukavasti odotusaika meni siinä jutustellessa.

Itse näyttelystä ei jäänyt paljoa kotiinviemisiä. Tuomaritäti oli erittäin tiukka arvosteluissaan ja vain yksi valioluokan uros sai ERI:n eli urosten serti jäi jakamatta.  Elsa sai mukavasti ekasta näyttelystään EH:n ja oli junnunarttujen paras. Muuten nartuille jaettiinkin lähes ainoastaan H:ta. Meidän Dara mukaan lukien. Sentään Daran puolisisko Kisanne LePicorico sai ERIn ja näin narttujen sertin, joten siitä leivottiin uusi Suomen Muotovalio. Toki valioluokan nartutkin palkittiin vaaleanpunaisin nauhoin. 

Dara käyttäytyi kehässä aika kivasti, mutta kun tuomari aina ja aina vain kaivoi suuta tarkastellessaan huolellisesti mahdollisia puutoksia, niin sitten meinas pinna mennä ja se alkoi hieman pyristelemään. Kropan tunnustelussa sain sitä taas tukea masun alta ettei olisi vaan mennyt istumaan.  Muuten se seisoi kuin tatti. Yksilöarvostelussa tuomari ei paljoa juoksutellut, ainoastaan kerran suoraan ees taas. Siinä Dara oli vähän haluton juoksemaan ja olisi vain nuuskutellut ennemmin maata.

Seuraava koitos onkin Porissa parin viikon päästä ja syksyn viimeinen Hakunilassa 6.9.  Syksyn muut näyttelysuunnitelmat vedän jäihin ja jos Dara on saanut yhtään mitään uutta kehitystä kroppaansa niin ehkäpä marraskuun lopulla suuntaamme Turkuun, mutta saa ny nähdä. 

Turha sitä on näyttelyissä lennättää kun keskentekoinen on aina vain.  Ehkäpä sitten viisivuotiaana, niin kuin Ellikin nyt, on parhaimmillaan. (Elli tosin on hieman pulskassa kunnossa tällä hetkellä Nolostunut) Mutta kunhan taas agitreenit pyörähtävät todenteolla käyntiin niin eiköhän ne linjat taas löydy Ellilläkin.  Mamman linjoista ei sitten puhutakaan yhtään mitään !! Nauru

Tänään on rauhallista kun tytöt vaan nukkuvat ja nukkuvat pois mökkireissun hurjia "rasituksia".  Viikonloppu olikin kaiken kaikkiaan aika vauhdikas kun Eetu-poikakin tuli ensimmäistä kertaa mökkeilemään ja voi sitä leikin määrää. Dara ja Eetu riehuivat kokoajan ja kun Eetu väsähti jatkoi meidän duracell riehumistaan Ellin kanssa.  Kuviakin otettiin, mutta kamera on nyt Annikan matkassa ratsastusleirillä, joten kuvien latailuun pääsen sitten vasta perjantai-iltana.