No aina parempi kuin hylky, tottakai !  Hienosti meni tänään rata. Elli ei ihan ollut terävimmillään, kuitenkin alitti ihanneajan, mutta silti olin havaitsevinani pientä tehottomuutta. Ihan kivasti se kuitenkin lähtöön syttyi, vaikka se oli aika flegmaattinen ennen starttia. Vitonen tietenkin otettiin kepeiltä ja siinä se treenaamattomuus juuri tulee esiin. Sekä minun että Ellin puolelta.  Muuten kulkee kyllä.

Mutsi ja faija olivat ekaa kertaa katsomassa meidän kisaamista. Elli oli parkkiksella vähän ihmeissään, että mitäs ihmettä noikin täällä tekee ? Ei oikein kässännyt, että paikalla voi olla tuttuja ihmisiäkin.   Tuttu dalmispari oli myös mukana eli Liisa ja Seppo. Seppo ei oikein malttanut odottaa lähdössä, joten heillekin vitonen kieltovirheestä, mutta muuten vauhti oli huikeaa ja paljon nopeampaa kuin meillä. He alittivat kirkkaasti 40 sekunnin.

Koiria startissa oli varmaan kuutisenkymmentä, joten en todellakaan jäänyt laskemaan sijoitustamme eikä tuloksia vielä ollut tullut nettiinkään. Ehkäpä huomenna sitten saamme tietää tarkemmin.