Olipahan kertakaikkisen onnistunut mätsäripäivä eilen! Voi jee mikä helleilma suorastaan helli meitä heti aamusta alkaen.  Kiirettä kyllä piti ja mokiakin mahtui ainakin meikäläiselle matkaan. Ihan uunoeemelinä ekaa kertaa kehäsihteerinä niin senhän voi olettaakin.

Pyöritin Junior handler ja Lapsi ja Koira -kehää ja tottakai tollona pyysin väärässä järjestyksessä ensin pikkuiset koirineen sisään. Ei kun lapsukaiset pois ja junnut tilalle, sillä suurimman osan junnuista piti ehtiä mukaan myös muihin kehiin.  Onneksi ei kuulunut kiukkuisia kommentteja ainakaan minun korviini. Muuten kehät menivät mainiosti ja varsinkin pikkuiset koirineen olivat niin hellyyttäviä. Onneksi olimme varanneet kaikille osallistujille jotain pientä palkintoa, niin kaikki lähtivät tyytyväisinä kehästä.  Tämä kehä oli ensimmäisenä valmis ja sen jälkeen hääräsin yleismiesjantusena buffassa ja missä nyt ikinä tarvittiinkin. Ihanin tehtävä oli tottakai pikkumies Aslanin pitäjänä sillä aikaa kun äitinsä GouGou pyörähti emäntineen kehässä. Aslan oli aivan syötävän ihanan pilkkuvauva. (Eivätköhän ne kaikki ole syötävän ihania, ainakaan itse en ole tavannut vielä muunlaisia  ).

Päivä oli pitkä ja lopuksi jäljellä siivous ja kehien purku ja kassojen laskeminen, joka tietty oli se mielenkiintoisin osuus. Saldo oli huikea ja saimme yhdistykselle kerättyä mahtavasti rahaa.  Ilmoittautuneita koiria oli 178 kpl ja buffassa kävi sellainen vilske että ! Onneksi kuitenkin kaikki myytävät tuotteet riittivät, ettei tarvinnut eioota myydä. Kyllä niitä sämpylöitä hikihatussa aamuvarhaisesta väännettiinkin oikein liukuhihna meiningillä !  Toki kulut olivat aika pienet, koska Happy Pet -liike tuki meitä niin upeasti palkintojen osalta, ettei paremmasta väliä. Ensimmäinen kiitoskirjekin on jo tullut yhdistyksen kotisivuille. Kiva juttu, että porukat olivat tyytyväisiä.  Meillä oli myös tosi kivat tuomarit, heille myös paljon kiitoksia, jos tätä eksyvät lukemaan.

Onneksi Roope oli koirien kanssa pitkällä metsälenkillä, kun saavuin puoliviiden maissa kotiin. Olin aika sippi, ei olisi varmasti ollut virtaa enää kovin pitkään lenkkiin. Iltasella kiersin pimeässä tyttöjen kanssa remmilenkin asuinalueemme ympäri ja sitten menimme vielä naapurin pihalle leikkimään Eetun kanssa. Tai siis Dara riehui Eetun kanssa Ellin tyytyessä vaan katselemaan arvokkaasti penskojen touhuja.