Niinhän sitä meikäläinen uhosi tässä taannoin, että nyt on Daran näyttelyt ohi tältä vuodelta. Noh, innostuin sitten kumminkin ilmoittamaan neidin Pohjoismaiden voittajaan joulukuussa Messariin.   Muuten en olisi ilmoittanut, mutta sain Ninan suostumaan esittäjäksi, joten saas nähdä miten nyt käy.  Ainakin viimekertaisesta on vain hyviä muistoja. Mun vain tarttee häipyä muille maille kehänlaidalta, ettei Dara näe mua ollenkaan. Siinä on vain se paha puoli etten näe kuinka se sitten esiintyy. Mutta ei auta.  Aioin notkua Messarissa silloin molempina päivinä ja ilmoittauduin vapaaehtoikseksi dalmis-ständillekin päivystämään jos tarvitaan. Otan kahden vuoden Messari-tauon korkojen kanssa takaisin.

Nämä pariviikkoa viime päivityksestä hurahtivat taas vauhdilla ohi. Mukaan mahtui dalmisyhdistyksen hallituksen kokous Karkkilassa, jossa myös tapasin Ninan ja Kiiran kera ihqu-Exxon, suloisen Skyn ja mummo-Sorin.  Oli kiva taas nähdä ja vaihtaa kuulumisia.  Ohjelmaan on kuuluneet myös tietty agitreenit. Viime keskiviikkona olikin vain Ellin treenit, mutta otin Darankin mukaan ja treenasin sen kanssa vähän loppuun samaa rataa, jota harjoittelimme Ellinkin kanssa. Lisäksi pari kertaa keinua, joka meni jo TOSI hyvin ja puomia, jonka Dara juoksee jo kerta kerralta lujempaa vauhtia, mutta ne kontaktit on sillä selkärangassa eikä unohda niitä. Onneksi !

Huomenna mennään Ellin ja Anun ja Nellan kanssa Riihimäelle hyppykisoihin. Rataantutustuminen alkaa vasta klo 18.30 !   Joten iltakisa tiedossa.  Elli on kyllä niin liekeissä. Kepit menevät jo aivan sairasta vauhtia, eikä väliä kummalla puolella itse olen. Se on aivan mieletön ! Vau ! Kunpa vain saisin oman kuuppani pysymään kisoissa kasassa. Jännittää jo nyt, voi kauhistus ! Toivoisin niin, että Elli saisi tehtyä hyvän radan (etten minä sählää liikaa), silloin sitä tulostakin sitten syntyisi.  Katsotaan mikä ääni on kellossa,  kun lauantai-iltana kotiudumme. Voi olla, että seuraava kirjoitus tänne tulee pettyneenä ja masentuneena vasta sunnuntaina ?