Onnea, onnea pikku-murunen !  Jo neljä-vee, uskomatonta miten nopeasti tämä aika kuluukaan ?!  "Kakunpuhalluskuva" meni vähän myöhäseen, kiitos mamman myöhäisen kotiintulon ja lätkämatsin, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Tässä maksalaatikko-lihapulla-kinkkurulla-raejuustokakku vielä pöydällä:

Tässä se menee jo kitusiin kovaa vauhtia.

Ellikin sai vanhan makaroonilaatikon lopun lohdutukseksi.  

Toukokuu on alkanut mukavasti. Molempien treenikausi on avattu. Elli oli pitkän tauon jälkeen todella liekeissä, tyypilliseen tapaansa. Myös Dara oli todella hyvä. Oikein itsekin yllätyin. Se jaksoi keskittyä tosi pitkään rataan kerrallaan. Se otti hienosti kaikki kontaktit ja keinukin meni aika hyvin. Vielä hieman se miettii ylösnousua, mutta itse keinumisvaihe on jo aika varma. Kepeissä meillä on vielä aika työsarka kynnettävänä, mutta ehkäpä se siitä joku päivä ?

Huomenna on Ojangossa tapahtumailta, mätsäriä ja epävirallista agikisaa tiedossa. Ajattelin viedä tällä kertaa Daran mölliradalle epiksiin ja Ellin näyttelemään mätsäriin. Saa nähdä miten saan aikataulut mätsäämään ? Kiirettä voi pitää. Täytyy ottaa häkki kentänlaidalle mukaan ja vaihtaa vaan koiria sitä mukaa lennossa kuin tarves vaatii. Edelleen mukavaa ilmaakin ennustivat, joten illasta tulee varmaan kiva.  Nyt onkin ollut ihanan lämmintä muutama päivä ja luontoon on puhjennut vihreys ihan hetkessä. Ihanaa kun se kesä sieltä tulee kumminkin.