Jo nyt ! Eläinlääkärimme soitti ihan justiin labratuloksista, joten heti tarttee päivittää tännekin. Allergiatesteissä ei löytynyt mitään syytä, ilmeisesti aiheuttaja saattaa olla niin harvinainen ainesosa, ettei niistä testejä tehdä. Siedätyshoito ei siis tule kysymykseen, kun ei tiedä mitä siedättäisi.  Onneksi myös kilpirauhasarvot olivat täysin normaalit, joten syy ei löytynyt sieltäkään.

Hoitona siis jatketaan Vetaraxoidia, ensin yksi tablettipäivässä ja sitten kun tassut ovat täysin terveet, koitetaan josko se mätätauti pysyisi poissa vieläkin vähemmällä määrällä. Sen vain käytäntö näyttää. Eli niin Darasta tuli kuitenkin kroonikkopotilas, ilman kortisonia se ei tule toimeen.  Onneksi annostus on jo nyt niin pieni, ettei lääkärin mukaan pitäisi ilmetä mitään sivuvaikutuksia. Ja pakkohan sitä on antaa, koska ei niitä tassuja voi semmoisenakaan pitää. Se olisi jo eläinrääkkäystä. Ihan tarpeeksi tuskaista tämä syksy on ollut. Jo nyt Daran tassut ovat huomattavasti paremmat, melkein terveet. Enää ei ole tarvinut ulkonakaan töppösiä eikä ontumisesta ole tietoakaan. Pikkuneidin mielialakin on heti parempi.

Sunnuntaina olis vuorossa tämän vuoden viimeinen yhteislenkki ja tulipa meille kelit ! Lunta on tupruttanut yli 20cm ja pakkastakin ihan liikaa, minun mielestäni. Viikonlopuksikin ennustavat -15 asteen paikkeille. Hrrrr...   Pitkä ja luminen viime talvi on vielä tuoreessa muistissa. Mahtaako tämä olla samanlainen ? Voi huoh...