Lauantain agitreenit menivät jotenkin ihan persiilleen. Harmittaa vieläkin !  Kaikki alkoi siitä kun aamun aikataulut heittivät ja mun pitikin lähteä viemään isäntää töihin Sköldvikiin. Sieltä huruttelin tukka pillinä kohti Keravaa, vältellen peltipoliiseja Öljytien varrella. 

Olin hallilla parikyt minsaa myöhässä, sitten parkkeerasin auton ihan hölmösti ja eikös vasemman puolen eturengas hupsahtannu metriseen hankeen. Siinähän sitä oltiin kuin paska Junttilan tuvan seinässä. Jätin auton siihen, nappasin Ellin mukaan ja viipotettiin treenaamaan.  Kävin kuitenkin liian kierroksilla ja auton jumittaminen pyöri mielessäni, eli harjoittelu meni penkin alle. Elli ei keskittynyt tietenkään , koska mamma oli taas ihan outo sähläri. Voi jessus !   Seuraavat kisat on 6.2. Purinalla, meinasin kyllä ilmoittautua, mutta kattoo ny. Harmittaa...

Jaa, niin, se auto ? Onneksi ihanat treenikaverini Anu ja Tiina tulivat tuuppaamaan ja helpostihan se sieltä ylös nousi. Sitten parkkeerasin ison-V:n tukevalle auratulle maankamaralle ja lähdimme Empun kanssa vielä Anun, Onnin ja Nellan seuraksi lenkille. Loppu hyvin kaikki hyvin.