Jopas taas viime päivityksestä onkin vierähtänyt tovi. Hellettä on pidelty mökillä ja kotona. Heinäkuun alku oltiinkin perin mökillä, kunnes Dara "Martti the Mätätassun" tassut tosiaan alkoivat mätiä niin pahasti, että oli tultava torstaiksi kotiin ja eläinlääkärin pakeille. Pikkuneiti oli jo tosi onneton kipeiden ja tulehtuneiden tassujensa kanssa, ettei tahtonut edes Eetun kanssa leikkiä. Hoidoksi lääkäritäti antoi kortisonipiikin heti niskaan ja taas kahden viikon antibiootti kuurin. Onneksi tuo alkoi heti tepsiä ja tassut olivat jo viime viikonloppuna paremmat, kun palasimme takaisin mökille. Nyt Dara oli jo oma iloinen ja leikkisä itsensä. Tällä hetkellä, kun kuuria on vielä tasan viikko jäljellä, tassut ovat lähes täysin parantuneet, vain toinen takatassu taistelee vastaan. Toivottavasti sekin alkaisi jo parantua pikkuhiljaa. Ensi viikolla menemme taas lääkäritädin pakeille ja päätämme jatkohoidoista.

Tällä viikolla on meillä ollut Edward von Sponheim, kreivitär Elli Bagatellin hovinarri, hoitopoikana. Eetun perheen ollessa reissussa. Ja mitä kiltein ja nöyrin ja helpoin hoitolapsi Eetu onkaan ollut ! Tosin tämä valtava kuumuus on hyydyttänyt koirat niin totaalisesti, etteivät ne jaksa kuin maata ulkona ja nukkua. Välillä Eetu ja Dara makaavat vierekkäin ja kähnäävät ja kiehnäävät toisissaan, mutta mitään kunnon painia ei kumpikaan jaksa aloittaa. Iltalenkit olemme ajoittaneet aika myöhäiseen, että olisi vähän viileämpää. Päivällä ei jaksa kuin hikiset (kirjaimellisesti) pienet pissalenkit tehdä.

Ei voi tosiaan lomailmoja meikäläinen moittia. Koko loma on ollut lämmintä, jopa kuumaa ja aurinkoista. Muutamat ukkoskuurot ovat menneet yli sekä täällä kotona että mökillä, mutta eivätpä ne sanottavammin ole ilmaa raikastaneet. Helteiden ennustetaan vielä jatkuvan, joten Empun kanssa saadaan varmaan lauantainakin hikoilla Mäntsälän urheilukentällä. Huh huh. Saas nähdä kuin Elli jaksaa innostua juoksemaan kehässä vai saako sitä vetää perässä ?

Loppuun taas muutama kuva.

Dara yrittää tavoittaa vesilämpömittaria, joka näytti parhammillaan jopa +26 C lämpötilaa. Ei meikäläiselläkään ollut muuta vaihtoehtoa enää kuin uida. Uhoan näet aina etten ui ellei vesi ole +25.

 "Edward von Sponheim"

 Daralle on kasvannu kiharat !