Meillä olikin tänään vain poikavieraita yhteislenkillä. Anssi tuttuun tapaan ja sitten uusina Seppo ja pikkuinen Allu-poika.  Sepon tapasimmekin jo eilen Turussa näyttelyssä.

Pojat tulivat toimeen kivasti keskenään, mutta Anssi ja Seppo vaan kiusasivat pientä poikaa välillä niin rajusti, että joutuivat remmiin jäähylle. Elli se komensi uusia poikia niin, että tiesivät olla tulematta enää toiste kovin lähelle. Dara taas kiljui kuin syötävä ja juoksi karkuun, kunnes pojat jättivät rauhaan. Nauru "Outoja likkoja, joten kiusataanpa taas tuota pentua" ajattelivat Anssi ja Seppo.

Ennen lenkkiä Annika otti kuvia minusta ja koirista, että voisin liittää sen Dal-lehteen menevän esittelyn liitteeksi. Kuvia on varmaan parikymmentä, joista ehkä kaksi oli edes vähän siedettäviä. Jos meikäläisen pärstä oli edes jotenkin siedettävän näköinen, niin sitten koirat viuhtoivat missä sattuu.

Tässä muutamia hepulikuvia poseerausten väliltä.

Kaamea peto hyökkää

Välillä huilattiin...

Sitten taas mentiin :D

No niin sainpa kirjoitukseni loppuun. Välillä olen katsonut TV:stä BBC:n karmaisevaa dokkaria koirarotujen sairaasta jalostamisesta. Onneksi suomalaiset dallut ovat suht terveitä, mutta toki silmät pitää pitää auki ja rehellisesti keskustella ongelmista ja yrittää taistella terveyden puolesta.