Pian se on taas vuosi kulunut ja viimeisiä viedään. Paljon muistorikkaita tapahtumia kertyi vuoden varrelle, kuten Daran näyttelyuran aloitus alamäkineen ja ylämäkineen. Kuitenkin kokonaisuudessaan jäi saldo plussan puolelle neljän ERI:n ja muutaman junnuluokan sijoittumisen myötä. Ensi vuonna sitten jatketaan taas uudella innolla. Seuraavana onkin vuorossa Turku tammikuun lopulla.   Kuluneeseen vuoteen mahtuu myös Ellin kanssa starttaaminen virallisissa agilitykisoissa... viimeinkin. Neidissä olisin potentiaalia vaikka mihin hyppyradoilla, kunhan vain mamma saisi itsensä toimimaan. Ellin kanssa uuden vuoden ensimmäinen koitos tulee olemaan HAU:n kisat Purinalla 1.2.  Täytyy koluta kaikki etelän ykkösluokan hyppykisat, niitä kun ei niin hirveästi järjestetä.

Itse sekaannuin sitten loppuvuodesta oikein urakalla järjestötoimintaan ensin HSKH:n ja sitten Dalmatiankoirat ry:n hallituspaikkoineen. Ihan kiva koetella siipiään sillä saralla, saas nähdä mihin ne sitten kantavat, se on toinen juttu se. ;)

Ensi vuonna koirahömpötykset jatkuvat entistä touhukkaammin. Molempien kanssa jatkan agilityn treenaamista, Daran kanssa näyttelyitä, ehkäpä dallujen PK-leirillekin osallistumme ? Sekä tietysti toimitsijatehtävät HSKH:n kisoissa ja tulevat tehtävät pilkullisissa tapahtumissa, mitä sitten lienevätkään, vielä ei ole siitä tarkkaa kuvaa.

Toivotan kaikille oikein hyvää ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2009 !

2190912.jpg