Johan ne helteet viimeinkin saapuivat ! Onhan sadetta jo saatukin ihan riittävästi. Tiistaina vielä saimme roiman sadekuuron iltapäivällä, mutta onneksi ei enää illalla satanut, kun lähdimme Anun ja Nellan kanssa lenkille.  Tiina ei päässytkään koirineen työesteen takia.  Lenkki oli kuitenkin hikinen, sillä ilma oli tosi kostea ja painostava. Tytöt menivät lenkin sopuisasti niinkuin aina, mitä nyt alkulenkillä Ellin ja Nellan piti antaa vähän kyytiä kakaralle. On se hyvä, että "vanhat muijat" pitävät ipanan kurissa ja nuhteessa. :D  Kameran tietty unohdin, yllätys yllätys, mutta ehkäpä jokupäivä saan otettua lenkkeilykuviakin, tiedä häntä ?

Eilen iltasella lähdimme paahtumaan agilitykentälle. Darakin pääsi mukaan. Muita ei ollut paikalla kuin me ja Tiina koirineen. Teimme ihan lyhyen radan Ellille ja Wilmalle kun oli niin kuuma. Sitten lapsukaiset Dara ja Moona pääsivät myös harjoittelemaan. Meillä oli uutena esteenä tällä kertaa rengas. Ei tarvinnut kuin pari kertaa heittää pallo renkaan läpi, niin Dara jo hoksasi jutun. Onneksi ei kertaakaan mennyt renkaan ja telineen välistä. Jos meni ohi, niin ohitti sitten koko höskän.  Miinuspuolena oli, että Dara pääsi taas livahtamaan A-esteelle keikkumaan ja hyppäsi korkealta harjalta alas estelyistäni huolimatta. Toivottavasti siitä ei jää vaan mitään kammoa ?! Voi olla, että Ellin puomikammon jälkeen olen vähän ylihysteerinen kaikelle tämmöiselle, vaikka Dara kyllä vaikuttaa siltä ettei sitä hetkauta mikään. :) Treenien lopuksi teimme pienen lenkin taas Ojangon maastoissa.  Kotosalle tultuamme treenasin Daran kanssa omalla pihalla näyttelyjuttuja. Lisäksi siskoni tuli katsomaan Daran hampaita ja se meni suht hyvin. Kuitenkin olen tyytyväinen, kun Nina lupasi esittää Daran lauantaina, meillä on aikaa treenata sitten mätsäreissä ennen seuraavaa koitosta.  Lisäksi ilmoittauduin mukaan HSKH:n näyttelytreeneihin, mutta vielä en ole saanut varmistusta pääsemmekö mukaan.

Tein taas kuva-arkistossa löytöjä ja tällä kertaa näyttelyaiheeseen sopivasti Ellin ekasta ja ainoasta esiintymisestä julkisesti. Dal-yhdistyksen Open Show 21.10.2006 Vihdissä.

1759958.jpgkuva: Marja Kautonen

1759982.jpgkuva: Marja Kautonen

Säätiedoituksissa on ennustettu Turkuun lauantaiksi +27-28 C hellettä, joten kyllä tarkenee. Pitää vain muistaa ottaa paljon juotavaa mukaan ja iso pyyhe märäksi kasteltuna mukaan muovipussiin. Sillä voi kätevästi viilentää Daraa, jos sillä on ihan tukalat oltavat. Itselle hattu päähän ja litra aurinkorasvaa, ettei nahka kärtsää niin kuin Erkkarissa. :D   Toivottavasti on sitten lauantaina iloisia kuulumisia kerrottavaksi...