Sunnuntaina siis ratkottiin dalmisten rotumestaruus agilityssä. Onneksi ilma suosi (pientä sadekuuroa lukuunottamatta, mutta hei kisat olivatkin Ojangossa ).   Mukana oli neljätoista pilkkua ohjaajineen. Ykkösluokassa pidin peukkuja eniten tietty Anulle ja Nellalle. Keinu meinas tehdä tenkkapoon , mutta lopulta suoritus sitten päättyikin hylkyyn putken väärään päähän menosta. Kiira starttasi sekä Zemin että Poitsun kanssa.  Zemille hylky, mutta Poitsulle vaan vitonen ja lopputuloksissa se pokkasi kolmannen sijan.  Kolmosluokan ratoja en ollut katsomassa muita kuin hyppyradan. Ada ja Heidi tekivät upeaa työtä molemmilla radoilla ottaen tuplanollat ja selvä mestaruus Adalle. Kakkosluokassa Kiiralla ja Velmalla oli vielä mahdollisuus haastaa Ada, mutta radalta tuli vitonen vaikka kolmosen hyppyrata menikin nollilla. Velma siis SM kakkonen. Hienoa työtä Kiiralta !!

Itseäni hieman harmitti, etten sittenkin ilmoittanut Elliä mukaan. Toki varsinaiselta agiradalta olisi tullut hylly, mutta olisi ollut hienoa koittaa kolmosen hyppistä, jonka dalmikset (paitsi Ada ja Pantse) suorittivat epävirallisena ratana. No se jäi kokematta, mutta paljon hienoja ratoja kuitenkin näin pilkuilta. Kiva nähdä niin monta samassa kisassa.  Jospa sitten ensi vuonna mekin Darkun kanssa ??

 

Meikämanne onnittelee voittajia. ( vaiks mulla leveä perä onkin niin ei nyt sentään noin julmettu mitä kuva antaa ymmärtää. Mulla oli treeniliivin selkätaskussa iso paperikassi, jolla kuskasin pytyt ja kukat palkintojen jakoon. Joo joo..seli..seli !  )

Daran kanssa olin eilen omissa treeneissä. Ellin treeneihin en ehtinyt Annikan hammaslääkärin takia, mutta Daran ehdin. Pikkulikka oli taas mainio, mutta mamma ei. Suoritimme radan kahdessa osassa. Eka osa meni multa aivan plörinäksi. Ehkä siitä sisuuntuneena sain itseni kuriin toiselle osalle ja se menikin jo huomattavasti paremmin. Dara toimi aivan mainiosti. Mitä nyt pari kertaa karkasi lähdössä ja pikkasen oli taas puomille meno hankalaa. Ihmettelen sitä kyllä, koska tässä välillä se on mennyt sen tosi hyvin ja vauhdilla. Olisikohan siinä syytä, kun nyt on jo ulkona pimeää ja olemme keinovalon varassa. Tuleekohan niistä jotenkin outo varjo tai jotain puomille, niin että Daraa hirvittää ? Päivänvalossa se ei koskaan epäröi sekuntiakaan.

Opin myös uuden termin ja ohjausliikkeen. Niistopersjätön  . Hassu nimi, mutta tosi käyttökelpoinen ja se onnistui meiltä heti eka kerralla. Kunpa vaan tuollaisia kivoja kikkoja osais käyttää sitten kisoissakin...niin... Kisoista puheenolleen tänään ilmoittaudun Ellin kanssa Riihimäen kisoihin 3.10. Mennään yhdessä Anun ja Nellan kanssa. Ihan kiva mennä taas pitkästä aikaa. Joko se tulos nyt tulisi ? Tai peräti nolla. No ei pidä odottaa mitään, niin sitten se menee paremmin. Ei sais asettaa itselleen mitään paineita, koska myttyyn se menee kumminkin ! Ihanan negatiivinen asenne mammalla !

Maanantaina olin Tuusulassa mukana järjestelemässä mätsäripalkintoja Meten, Titan ja Katan kanssa. Merikin siinä hetken pyörähti Raisan kanssa ennen treeneihin menoa. Tytöt olivat saaneet aivan mahtavasti palkintoja ja pokaaleita ja ruusukkeita lahjotuksena muutamalta kasvattajalta. Järjestelimme ne rullakoihin valmiiksi kaikkiin luokkiin tasapuolisesti. Onneksi sääennustukset ovat luvanneet hyvää viikonloppua. Sunnuntaista tulee pitkä päivä, kun aamusta aikaisin menemme paikalle vääntämään sämpylöitä myytäväksi buffassa. Sitten pitää tehdä kehät pihalle ja kaikkea semmoista. Titalle oli tullut puheluita Turusta asti, että ovat tulossa mätsäriin. Toivottavasti saamme paljon porukkaa mukaan osallistumaan, että saisimme kerättyä rahaa yhdistykselle mahdollisimman paljon.