Elämä voittaa sittenkin. :) Eiliset Ellin sisätreenikauden avajaiset jouduin jättämään vielä väliin, kunto ei ollut kohdillaan, mutta tänään jo jaksoin reippailla tunnin lenkin aivan ihanassa syyskelissä. Metsässä on upea ruska parhaimmillaan eikä päähänkään tullut ensimmäistäkään hirvikärpästä !  Harmittelin vain, että unohdin ottaa kameran mukaan. Tälläiset aurinkoiset syyspäivät ovat harvassa. Muutenkin olen taas ollut todella laiska ottamaan valokuvia. Tytär niitä napsii videokamerallaan, mutta kuvien laatu ei mielestäni ole niin hyvä, vaikka laadukasta liikkuvaa kuvaa sillä kylläkin saa aikaiseksi.

Tässä parin viikon takaisesta Daran agitreeneistä muutama kuva. Ulkona oli jo pimeää, joten laatu sen mukaista.

1962517.jpg

"vauvapuomilla" alastulokontaktin harjoittelua.

1962521.jpg

Pöydällä.

Huomenna taas suuntaamme Dapen kanssa kentälle treenaamaan. Kotiläksyt on kaikki tekemättä, koska en tosiaan ole jaksanut eväänikään liikuttaa moneen päivään. 

Dara on taas kunnostautunut ruoka yms. varkaana viikonlopun aikana. Eilen se söi mun huulirasvatuubin ja tänään vei uunivuoasta lenkkimakkaran pätkän keittiön työpöydältä kun selkäni käänsin. Silloin kyllä mammakin jo hermostui (papasta puhumattakaan ! ;) ja neiti kyllä sai tuta miten ei tule toimia. Jätin pureskellun makkaranpätkän työpöydälle loppuiltapäiväksi. Dara kävi sitä välillä katsomassa ja tuumailemassa, mutta ei yrittänykään ottaa enää. Seurasin sitä sivusilmällä kokoajan. Naurattikin niin pirusti.:D  Makkara sai olla paikallaan. Äsken sen kävin heittämässä roskiin. En tiedä miten tuon varastelun saisi loppumaan ?  Nykyään kyllä olen yrittänyt huolehtia siitä ettei pöydille tosiaankaan jää yhtään mitään eikä tiskialtaaseen likaisia astioita tai hellalle ruokakattiloita kun koirat jäävät kahden kotiin. Ja kun ei muuta keksi, niin sitten kakru varastaa vaikka leipäkorin tai tiskiharjan. (luoja tietää, miten ihmeessä se senkin on ylettänyt ottamaan  :o ??!! )

Mutta on ne niin hellusia.... <3 <3

1962529.jpg

"Kuin kaksi marjaa"