Kivasti meni eilinen ryhmis ! Dara sai EH:n ja sijoittui neljänneksi. Hih, junnunarttuja oli just se neljä, mut anyways arvostelu oli ihan ok ja allekirjoitan sen täysin. Muskeleita kaivataan lisää ! Nyt vaan kakru salille painoja nostamaan. :D Siitä olen tyytyväinen, että hampaiden katsominen sekä kropan tunnustelu meni aivan muitta mutkitta. Neiti käyttäytyi vallan mainiosti ja nyt saan ottaa rauhallisemmin tulevaisuudessa. Ehkäpä kaikenlainen temppuilu on nyt taakse jäänyttä elämää ja voidaan keskittyä poseeraamisen harjoitteluun ja hiomiseen.

Kehässä oli kylvetty aiempien rotujen jäljiltä aika "kivasti" namia yltympäriinsä ja Darahan keskittyi täysin niiden bongaamiseen. Siksi juoksemiseen lähtö oli aika hankalaa, kun neiti sanoi "et oota nyt vähän mä syön nää nappulat ekaks !"  En meinannu saada ollenkaan ryhtiä liikkumiseen, kun se nokka veti kohti maata niin painavana.:( Onneksi se kuitenkin meni välttävästi.  Ilma oli kiva kokoajan, jopa aurinko paisteli välillä. Juttukaverina oli Maija, joka Medin kanssa menestyi todella mainiosti ollen AVO 1 ja PN3 saaden vara-sertin. Vähäpilkkuisillakin on siis toivoa! :) Onnittelut Maijalle vielä kerran. Tapasin myös Päivin, joka laumansa kanssa oli tullut Vaasasta asti ja ihan mukavasti pärjäsivät Taru ja Allikin. Kehän laidalla oli myös todella kiva fiilinki ja nyt nolottaa, että unohdin tyystin onnitella junnunarttujen menestyjiä. Olen vähän turhan vihree noissa hommissa vielä ja kaikki keskittyminen menee siihen omaan juttuun. Ehkäpä olen viisaampi ensi kerralla. Joka siis on Jyväskylässä sitten marraskuussa. Siihen mennessä on taas saatava roikkotissut kuntoon ja vähän kiinteyttä kroppaan. Kaksi kuukautta aikaa :)

Sekä Daran että Ellin agitreenit menivät viikolla hyvin. Dara onkin aika kehityskelpoinen tyttö, sille menee tosi nopeasti kaikki jakeluun. Mua nauratti, kun ope halusi katsoa kuinka keppikujan suoritus meiltä alkaa sujua. Se on ollut itseharjoiteltavien esteiden listalla. Olin yhden kerran ennen treenien alkua tehnyt ne kepit ja jätin Daran todella vinoon lähtöön. No ajattelin ottaa riskin ja näyttää sen opelle. Dara meni todella upeesti, vaikka olimme tosiaan tehneet sen tasan yhden kerran. Opettaja sitten muille sanomaan, että näin sitä pitää harjoitella, että lähettää erilaisista vinoista kulmista kepeille ja molemmilta puolilta. Hih joo oltiin tosiaan paljon harjoiteltu. En siten korjannutkaan opee, olin vaan röteenä, että näin sitä meillä klaarataan ! :D

Ellin kanssa treenasimme taas vaikeata hyppyrataa. Ja se kyllä osaa aivan uskomattomia juttuja, mutta kun se mamma...voi huoh. Ohjaajamme Leila ehdotti meille kaikille itseasiassa, mutta varsinkin mulle HSKH:n alkavia fysiikkatreenejä Myllypuron Liikuntamyllyssä. Se alkaa 7.10. ja on aina tiistaisin. Se olis kyllä hyvä ja tarpeellinen juttu, mutta kun tuntuu että joka ilta on menoo. Jaksaako sitä ? Saa ny nähdä ? Nyt tartteis sekä mamma että Dara fysiikkatreeniä, Elli "the bodymimmi" ei niinkään. ;)