Järkyttävä helle. Ihan epäinhimillistä treenata kolmenkympin helteessä, mutta hyvin Elli silti jaksoi. Mamma kyllä meinasi nyykähtää. Nemo oli ekaa kertaa Ojangossa mukana. Kävimme puolen tunnin lenkillä ennen treenin alkua ja se oli aivan liikaa. Koirat olivat ihan läkähdyksissään. Viilennysloimi kyllä auttoi, kumpaakin koiruutta ja hyvin ne sitten jaksoivat olla paahtavalla kentällä.

Nemo oli reippaana ja paineli etunenässä ihan vieraassa maastossa, kunnes tulimme takaisin kentälle ja vastaan tulivat Anu ja Nella sekä Tiina, Wilma ja Moona. Kaikenlisäksi vielä pikku-Joona oli rattaisssa ja sehän olikin aikamoinen porukka. Nemoa jänskätti aika tavalla, mutta rauhassa asiaa tuumailtuamme, se viipotti sitten porukan mukana kentälle.

Vielä vieraiden ihmisten kosketuksesta se ei oikein välitä, joten totuttelua vaan vaatii lisää. Niin kauan kun ihmiset ei välitä siitä, kaikki on okei, mutta kun joku yrittää lähestyä, alkaa jännittää.  Treeniä treeniä vaan rauhassa.

Nemo oli aivan liikuttavan ihana pitäessään välillä Ellin viilennyslointa päällään. Onneksi Annika oli mukana ikuistamassa treeni-iltaa.

Nellan kanssa tutustumista.

Elli kepittelee.

Päätimme myös Anun kanssa lähteä Tampereelle dallu-SM:iin, joten ei kun ilmoittautumaan. Saimme myös Tiinan innostumaan mukaan, joten kiva reissu tiedossa elokuussa. Elli tiettykään ei mene agirataa, mutta ei se haittaa. Kisoissa on tarjolla myös ykköluokan hyppyrata ja pääsemmehän sitten taas kokeilemaan kolmostenkin hyppäriä. Toivottavasti vaan ei olisi enää tämmöinen helle !