Kohta ihan kohta on aika lähteä Haarajoen koululle JAU:n agikisoihin Ellin kanssa. Jännittää ! :D Onneksi ainakin sää suosii, ehkäpä tällä kertaa pärjäämme ilman sadetakkeja. Toista se oli viikolla sekä Daran että Ellin treeneissä. Maanataina alkoi siis Daran alkeiskurssi. En ottanut Dappee mukaan vaan menin yksin kuunteluoppilaaksi ja voi jessus mitä satoi, huh. Sitkeästi kuitenkin sinnittelin ja yritin imeä kaikki ohjaajamme Outin sanat tarkkaan mieleeni. Ens maanantaina voin ottaa Darankin mukaan. Sen juoksu taas on tältä erää ohitse.

En myöskään lähtenyt tiistaina Daran kanssa mätsäriin poikia kiusaamaan. Keskiviikkona Ellin treeneissä oli aluksi kosteaa, mutta onneksi sitten poutaantui. Elli meni taas niin uskomattoman hyvin treenit. Toisten koirakoiden suoritusten aikana myös pikkusen tokoilimme ja Elli oli niin täpinöissään ja häntä heiluen teki kaikki mitä mamma ikinä keksi pyytää. Paikalla makuuta harjoittelemme vähän kerrassaan ja se sujuikin mainosti. Ekan kerran myös kokeilin liikkeestä maahan menoa ja muutaman toiston jälkeen se jo vähän näytti menevän jakeluun ! Pitäis vaan löytää aikaa kaikkeen kivaan tekemiseen.

Taas kuvasadon vuoro tähän loppuun, viime viikon mökkireissulta ja vähän kotopelloltakin.

1844979.jpg

1844981.jpgDara tarkkana.

1844982.jpg

"Kato mulla on hieno keppi ! "

1844984.jpgMökillä on ihanaa !

1844986.jpg Elli vaklaa Daraa.

Hui hitto, että jännittää ja mahassa möyrii :D  Ei kun jäitä hattuun vaan, Elli kyllä hoitaa homman jos minä vaan pidän hermoni kurissa ja KESKITYN !!  Noh, palataan asiaan sitten kisan jälkeen...