Kinkkua ja laatikoita sekä suklaata syöty niin, että korvista tursuaa. Koiratkin ovat saaneet osansa; joka iltaruualla pikkuhippunen kinkkua kuppiin mukaan...lähinnä niitä läskireunoja.   Nam nam, että ovat mielellään syöneet.  Tytöt olivat nähtävästi myös olleet hurjan kilttejä koko vuonna, niin paljon saivat joulupukilta lahjoja. Ihan kaikki kuvien paketit eivät sentään olleet pilkuille...saatiin me ihmisetkin vähän.

 Elli nuuskii, missä hänen paketit ovat ?

 "Hui, miten iso säkki !" tuumi Dara.

Pyhinä lähes joka päivä satoi lunta ja aika hikisiä lenkkejä tuli metsässä tehtyä, kun sai rämpiä umpihangessa. Ihanaa, että on lunta ja pakkasta. Koirat voi päästää suoraan sisään ilman tassujen pyyhkimisiä ja pesemisiä. Ylellistä !   Vajaa pari viikkoa ja niin Dara lähtee reissuun Viroon. Juoksun tipotteluvaihe on ohi eikä onneksi ainakaan vielä ole tissit alkaneet kasvaa tai vatta roikkua. Saa laittaa likan matkaan edes jotenkin säädyllisessä kunnossa.

Uutta vuotta kohden tässä mennään, vielä muutama päivä ja niin on vuosikymmen taas vierähtänyt. Mihin tää aika menee ?! Teinpä uuden tapahtumakalenterinkin tuohon sivupalkkiin ja aika monta merkintää sinne jo tuli koiramaisia menoja. Ei ole viikonlopunvietto ongelmia !