Selkäkipu meinaan, hyvin alkoi lääkkeet purra. Sain tulehduskipulääkettä ja lihasrelaksanttia. Ensi viikolla alkaa 10 kerran kuuri fysikaalista hoitoa, joten eiköhän ala tokenemaan. Nyt on jo ihanaa, kun saa kengät jalkaan ja koirien tassut putsattua seisaallaan ja pääsee vielä ylöskin. :) Lääkäri vain tokaisi, että nyt vaan selkä-ja vatsalihaksia jumppaamaan. Niinpä, mutta milläs saamattomuus parannetaan ? Siihen ei taida löytyä lääkettä ??  Eikä olis pahitteeks pieni painonpudotuskaan. Sitä ei lääkäri sanonut (uskaltanut,hih), mutta tiedostan sen itsekin. Selkäranka kun on vain niin kettinkiä ja kaikki hyvä on niin hyvää, ettei niitä voi jättää syömättä. Voi huoh.. ;)

Hyviä uutisia myös koiraharrastusrintamalta. Mut ja Dara hyväksyttiin mukaan agilityn testitilaisuuteen. Se on ens maanantaina. Nyt kyllä jännittää, miten píkkuneiti sen klaaraa ja päästäänkö mukaan alkeiskursille. Ilmoittautuneita oli 75 kpl!! Testitilaisuudessa valitaan koirat sekä nyt keväällä alkavalle alkeiskurssille että syksyn kurssille.  Dapsun kanssa ollaan kyllä harjoiteltu seuraamista sekä remmissä että vapaana ja se menee jo aika hyvin. Matkat ovat aika lyhyitä vielä ja namia tarvitaan palkaksi. Istuminen sujuu, samoin paikallaolo ja luoksetulo. Kompastuskiveksi on noussut maahanmeno. Neiti kyllä menee maahan, mutta pompsahtaa kuin vieteri heti ylös. Toki vielä on yksi ISO MUTTA...miten tämä kaikki sitten sujuu, kun ympärillä on iso joukko kivoja koirakavereita ja ihania ihmisiä namintuoksuisine taskuineen. Ainakin se on helpottavaa, että nyt ei tarvitse jännittää luoksepäästävyystestiä, niinkuin muinoin Ellin kanssa, joka murrasi ja haukkui kaikki vieraat ihmiset pystyyn. Ellin testitilaisuus oli kesällä ja silloin oli niin kaamea helle ja kenttä kuin pätsi, että Elli ( niinkuin kaikki muutkin koirat) oli vetelä kuin märkä rätti eikä se yksinkertaisesti jaksanut murista saati haukkua ketään. :) Nykyään tuokin olisi Ellin kanssa helpompaa.  Lapset sanoivatkin, että ota Elli sinne testiin mukaan ja sano, että se on Dara. Niinpä, mutta kun testaajat ovat tuttua oman kerhon porukka, niin huijaus ei menisi läpi. :D  No se menee miten menee ja jos päästään läpi niin hyvä, jos ei niin yritetään toiste uudelleen.

Ilmoittauduin tänään Ellin kanssa omiin agikisoihin 10.5. hyppyradalle. Huomenna olis tarkoitus mennä kentälle piipahtamaan, ainakin keppejä treenaamaan. Ja viikonloppuna sitten kunnolla treenaamaan, tietty sillä ehdolla, että sinne vielä saa mennä. Kentälle on tulossa uusi kivituhka ja kaikki esteet on siirretty sivuun, mutta jos edes vähäsen siellä sivussa pystyisi kepittelemään ?

Vaihdoin sitten koirien ruokaa, en merkkiä, mutta mallia. Holistic-version samasta ruuasta lammas-riisinä. Tyypit on nassuttaneet sitä nyt neljäpäivää, enkä tuona aikana ole nähnyt Daran yrittävänkään syödä Ellin kikkareita. Toivottavasti se olis nyt ohi.