Ihan kiva kokemus tämän iltainen tuomarikolleegiotapahtuma. Elli käyttäytyi siivosti, antoi koskea ja tunnustella. Ainoastaan Luoson Matin lähestyminen aihetti pientä kurkunpään murinaa, mutta toivottavasti sitä ei kukaan kuullut. Onneksi "kopeloijat" olivat naisia, joten kaikki meni hyvin. Ellin ilme kylläkin kertoi, ettei tilanne ollut mitenkään miellyttävä, mutta kesti sen kuitenkin kuin nainen.  Mamma vähän auttoi ja paijasi päätä, niin se helpotti tilannetta.

Poseeraus ja paikallaan seisominen on vain Ellistä toivottoman tylsää eikä se jaksanut seisoskella pitkiä aikoja kerrallaan. Mutta sekin parani illan edetessä ja lopuksi meni jo suht mallikkaasti. Koiria oli mukana kaikkiaan kahdeksan; kolme urosta ja viisi narttua. Kahta urosta lukuunottamatta tuttuja tyyppejä kaikki.  Olisi ollut niin kiva saada arvostelut itselle, mutta ei niitä jaettu, eikä se ollut tarkoituskaan. Korva pitkänä yritin kuunnella tuomarien keskusteluja, mutta eihän siitä selvää saannut.  Lopuksi pyysin mittauttamaan Ellin "virallisen" säkäkorkeuden ja se on 57,5 cm. Eli siis aavistuksen Daraa matalampi. Nice to know.

Sillä välin kun koiria tuomaroitiin oli ulkona tullut talvi. Maa oli ihan valkoinen ja lisää sataa kokoajan. Minä olin iso V:llä liikenteessä ja siinä on edelleen kesärenkaat. Rauhallisesti ajelin ja turvallisesti pääsin kotiin. Huomenna oma pikku V:ni menee korjaamolle, kun siinä on vesipumppu mäsänä ja toisen takarenkaan jousi poikki. Rahan menoa ei voi estää..

Ai niin, sain postia kasvattaja-Ninalta ja hän jo suunnittelee näyttelyreissua Viron puolelle ens vuonna ja kyseli lähtisikö Darkku heidän matkaan ? Hui jui..meidän pikkumuija suureen mualimaan !!??  No menkööt vaan jos mukaan huolivat ! Toivottavasti nyt vain juoksut alkaisi mahd.pian, että sais ne alta pois (ennen Messariakin). Juu...en siis ole VIELÄKÄÄN kakrua leikkauttannu vaikka niin olen uhonnut. Ehkä sitten keväämmällä ...?