Olipas aivan ihana viikonvaihde ! Jo keskiviikkona oli suorastaan helle ja iltasella hikiset agitreenit. Elli oli aivan laiskalla tuulella, ei ollut yhtään virtaa tehdä rataa. Kunhan nyt mamman mieliksi jotain yritti.  Helatorstaikin kääntyi kolean ja sateisen aamun jälkeen ihanan lämpimäksi kevätpäiväksi. Joten agilitykisat Ojangossa onnistuivat hienosti. Tosin sähkökello vähän reistaili ja buffasta loppuivat limsat, mutta muuten kaikki meni hyvin. Enkä minäkään saanut kauheasti pyyhkeitä kuulutuksestani, vaikkei se tosiaankaan ole lempipuuhaani.

Nella tuli meille iltapäiväksi hoitotytöksi, ettei Anun tarvinnut jättää sitä kuumaan autoon, kun hänellä oli kisoissa työvuoro ja heti perään sitten Nellan kanssa kisastartti. Nella oli kiltti hoidettava. Tosin sisällä vähän itketti, että tännekö hänet on ny hyljätty ? Ja kun juuri tilanne oli rauhoittunut, tulikin Anu jo sen hakemaan. Naapurin Eetu rakastui hännänpäätään myöten vieraaseen ja siinä unohtui Darakin.  Ne miehet...ne miehet... 

Perjantaina pakkasimme kamat autoon ja suunnistimme tyttöporukassa mökille. Matka oli kuuma, kun mun pikku-V:ssä ei ole ilmastointia. Voi että, miten me taas kaikki nautimme mökillä ekaa kertaa pitkän talven jälkeen.

Aurinko hellii laiturilla Daraa.

Elli sai nuolla jätskilautasen.

 Dara keinui pihakeinussa Annikan kanssa.

 Elli pällistelee

Muurahaiset mokomat pistelivät tassuissa ja niitä piti nuolla pois kepin silppuamisen lomassa.

Lauantaina ajelin mökiltä Turenkiin dalmisyhdistyksen hallituksen kokoukseen, joka pidettiin ryhmänäyttelyn yhteydessä. Lämpöä ja aurinkoa riitti edelleen.  Palasin mökille iltapäivällä ja vietin siellä loppupäivän, kunnes oli aika pakata taas pilkkutytöt kyytiin ja lähteä ajelemaan kotiin. Lapset jäivät vielä nauttimaan mummin ja vaarin kanssa olostaan mokillä.

Sunnuntaiaamusella taas auton rattiin ja kohti Mynämäkeä Daran kanssa. Tuli muuten muutama satakilometriä ajeltua viikonlopun aikana ees ja taas, semmoset bauttiarallaa kait 800 km.   Nyt meillä oli alla ilmastoitu iso-V, joten matka sujui huomattavasti mukavammin. Olin todella hyvissä ajoin näyttelypaikalla. Mutta mikäs oli ollessa, kun aurinko helli ja helle jatkui. Mukavampi olla kuitenkin ajoissa kuin myöhässä. Sai rauhassa koota "leirin" pystyyn, syödä eväitä, kävellä Daran kanssa nurmikkokentällä ja ottaa aurinkoa. Onneksi muistin ottaa aurinkorasvat mukaan, etten käräyttänyt nahkaani.

Pian alkoi muitakin pilkkuihmisiä valua paikalle ja myös Nina ja Kiira kera Exxon ja Katan. Oli tosi kiva nähdä heitä taas pitkästä aikaa ja jutella. Nina oli kiltti ja esitti Daran, joka sai EH:n. Aikamoinen parannus edellisen viikonlopun T:stä ! Pääasia oli, että Dara antoi tuomarin käsitellä itseään hienosti, mutta muuten vähän oli väkkärä tättärä, kun piti kokoajan katseella etsiä mammaa, joka vaan lymyili jossain piilossa, ryökäle !  Meikäläinen tiiraili siis kehätapahtumia kentän toiselta laidalta yhden tuomariteltan takana. Olo oli kuin kärpäsellä katossa.

Siinäpä sitä touhua taas kerrakseen yhden viikonlopun osalle. Ihana päästä töihin rauhoittumaan !