Viikko on taas paahduttu ihanassa lämmössä. Kyllä Suomen suvi on ihana ! Vaikka ei se oikein tuota kisaamista suosi. Eilen iltasella oltiin Porvoossa kisoissa ja yhdeksänkin aikaan vielä oli +25 C, joten Elli oli vähän vetämättömissä. Lisäksi kun kisojen aikataulu (taas) petti ja meidän startti alkoi tunnin ilmoitettua myöhemmin, niin Elli oli aivan ryytynyt odottamiseen. Ehkä myös minäkin. On se kumma, ettei jotkut seurat vaan osaa pitää kisojaan aikataulussa, toisin kuin eräät...kröhöm.

Tällä kertaa toisen esteen jälkeen Elli jäi vähän ihmettelemään maisemia, mutta hyppäsi kuin hyppäsikin kolmannen esteen yli nollavauhdista. Siitä rata jatkui putkeen ja ajattelin, että nyt lähtee. Joo, lähtikin sen putken ja seuraavan hypyn ajaksi, mutta kepeille meno oli taas aivan jostain painajaisesta. Olin "väärällä" puolella ja kumarruin TAAS liikaa muka näyttämään Ellille keppien oikeaa aloituskohtaa.  No Elli reagoi siihen heti ja väisti, lähti haahuilemaan ja nuuskuttelemaan ihan mihkä sattuu. Ihmettelenkin, ettei siitä tullut kuin yksi kieltovirhe. Taisi tuomari olla tosi hyvällä tuulella tai sitten helle oli sekoittanut hänen päänsä. Vaihdoin keppien puolta ja sain lopulta Ellin tulemaan paikalle ja siitähän se kepittely sitten lähti sujumaan normaaliin malliin vauhdikkaasti. Aikaa vaan oli tärvääntynyt aivan tuhottoman paljon. Loput 15 estettä muija meni kuin tyhjää vaan ja mun tehtävänä oli vaan pysyä jotenkin kyydissä mukana. Kolmanneksi vikalle esteellekin, putkelle, se irtosi niin kaukaa, että ihan itsekin ihmettelin.

Mun täytyy hankkia joku kauko-ohjattava sähkösokkilaite itselleni ja laittaa se selkään kiinni. Aina kun selkä alkaa mennä kumaraan, kun menemme kepeille, niin joku radan ulkopuolella saisi antaa mulle semmosen tällin, että johan perkele pysyis kroppa ojennuksessa ! Mikä siinä voi olla niin vaikeeta seisoa suorana ??!! Mikä pakko on ahdistaa ja painostaa JOKA KERRAN Elliä kepeille menossa, kun se kerta osaa mennä ne mainiostï, vaikka olisin millä puolella hyvänsä ! Ai että voi siepata !

Nyt kisaamiseen tulee reilun kuukauden tauko. Elokuussa on sitten vuorossa Järvenpään kisa ja dallu-SM:t Tampereella.