Koirat nukkuvat isännän kanssa sohvalla päiväunia pitkän lenkin jälkeen. Suihkun raikkaina ja possunkorvat natusteltuaan (siis koirat, mies sai sentään muuta ruokaa Silmänisku ) tyytyväisenä. Hiljaista...lapset mökillä mummin ja vaarin kanssa. Outoa..ei risahdustakaan.  Huomenna miehen työvuoron ja dalmisten agilityleirin jälkeen pääsemme me aikuisetkin mökille pitkän talven jälkeen.  Sunnuntaina Ellin kanssa ajelemme vielä Riihimäelle agilitaamaan muutamaksi tunniksi. Mökiltä on sama matka RimA:n hallille kuin kotooltakin.

Meidän ryhmään tulee tuttuja koiria ; Medi ja Nemme. Odotan kovasti treenejä, jospa vaikka kouluttajamme olisi niin ihmemies, että saisi Ellin menemään puomin ? Noo, ehkä se on jo toiveajattelua ?! Kuitenkin kiva päästä vähän eri ympyröihin treenaamaan, tosin Ellilltä menee paikkaan tutustumiseen ainakin ensimmäinen tunti, ennenkuin saan sitä todella keskittymään hommiin. Tosin olimmehan me siellä viime kesänä yksissä kisoissa, mutta mahtaneeko muistaa ? Tuskin.

Viikko sujui taas nopeasti, kun oli vain neljä työpäivää. Maanantaina tytöt saivat kevään matokuurit. Vaihdoin tällä kerralla Axilurin Canexiin. Myös Daran ruuanvaihto näyttää menevän nappiin. Se on nyt reilun viikon syönyt Belcandoa ja kakanmäärä on aivan murto-osa verrattuna entiseen !

Miksi ihmeessä vetkutin sitä ruuan vaihtoa näinkin kauan ? Onhan se nyt selvä, ettei 6-7 kertaa päivässä kakkaaminen ole normaalia ja vielä kertamäärien ollessa aivan järkyt. Ei oo ihme, että kakru on pysynyt niin ohkasena.  Ellin vaihdan Belcandolle myös pikkuhiljaa kunnes Eagle pussi on syöty loppuun. Aikahan sen toki näyttää kuinka Belcando sitten sopii turkin ja ihon kannalta, mutta nyt näyttää hyvältä. Dara on alkanut tiputtaa turkkiaan reilusti, varmaan juoksun takia. Neiti tippailee vielä jonkun verran ja kriittisimmät ajat alkavat olla käsillä. Jospa nämä nyt sitten olisivat vikat juoksut ja syksymmällä sitten leikkuupöydälle.

Roturace -joukkueetkin on nyt ilmoitettu. Sain Anun innostumaan myös mukaan viime hetkellä Nellan kanssa. Olemme kylläkin eri joukkueissa. Meidän joukkueessa Ellin ja Daran kavereina ovat pojat Hugo ja Skotti.  Elli saa lähteä ensimmäisenä ja Dara sitten sen perään. Taatusti ipanasta löytyy vauhtia, kun pitää päästä mamman ja Ellin luo. Eriasia on sitten miten isäntä saa pideltyä molempia lähdössä etteivät lähde yhtäaikaa ! Cool

Nyt rauhoitumme Pääsiäisen viettoon ja agileiri -ja mökkikuulumisia sitten ensi viikolla.