Sunnuntaina lenkkeilimme siis pilkkuporukalla ja olipa paikalla muutama 'wanna be' -dalmiskin. Collie-poika Eetu ja Husky-poika Oiva. Tässä pilkkutyttöjen Hertan ja Daran tiukassa tarkastuksessa.

^Huomaa Daran ilme, kun Seppo tulee täyttä höökää tervehtimään.

Heti kärkeen saimme pientä kommellusta ja sydämen tykytystä, kun Eetu päättikin lähteä karkuteille. Pelästyikö se Nellan rähähdystä Hertalle vai päättikö muuten vain häippäistä ? Sitä voimme vaan arvuutella.  Onneksi se oli juossut suoraan kotiin ja uikutti omalla pihallaan sisään pääsyä. Siihen jäi sitten lenkki Johannan ja Eetun osalta.

^Näissä kuvissa olimme pakollisella tauolla, kun huolestuneina odotimme etsintäpartiolta tietoa karkurista. Onneksi tavoitimme puhelimella Eetun kotojoukot ja pian selvisi, että "Lassie" oli palannut kotiin.  Matka saattoi jatkua...

Muuten lenkki sujui mukavasti. Ilma oli ihana ja pikkutytöt Martta ja Dara löysivät taas yhteisen leikin. Ne on niin samikset.

Kaikki kuvat © Lena Jauhiainen. Kiitos Lena taas kuvista !

Kaikkiaan meitä oli siis kuusi dalmista: Dara, Elli, Hertta, Martta, Nella ja Seppo ja  huskyvauva Oiva. Plus emäntiä ja isäntiä. Kiitos kaikille vielä lenkkiseurasta, syksymmällä sitten taas jatketaan.

Tänään on taas Ellin agitreenit peruttu epävirallisten kisojen takia. Minä vien kuitenkin palkinnot paikalle ja kokoustan SM-kisan tiimoilta porukoiden kanssa. Joten siinä vierähtää tämä ilta rattoisasti. Ja huomenna puolilta päivin on sitten se, jota niin kauan olen vain vetkuttanut ja siirtänyt. Siis Daran sterilisaatio.   Mua niin jännittää ja pelottaa. Toivottavasti kaikki menee hyvin... Itken kuitenkin silmät päästäni, kun sen sinne vien, aivan kuten tein kolmevuotta sitten Ellinkin kanssa. Olen hullu, tiedän sen kyllä varsin hyvin, mutta en voi itselleni mitään. Murehdin aina kaikkia kauheita kauhuskenaarioita mielessäni etukäteen.