Talvi taas meni tältä erää. Kaikki jäätiköllä ja vettä räntää sataa. Aivan jalankatkomiskeli. Eilen lauantaina vielä oli kiva ilma vaikkakin lämpöasteita. Tosin se päivä meni ohi ulkoilujen osalta, koska lähdin ennen puoltakahtatoista ajelemaan kohti Iittalaa dalmisyhdistyksen hallituksen kokoukseen.

Ja mut sitten valittiin sihteriksi. Yllättynyt Toki kirjoittamisesta tykkään, mutta mitä muuta sitten tartteekaan tehdä on vähän vielä hämärän peitossa. Hymy  Kiva oli jutella porukoiden kanssa koirajuttuja. Kotiopäin pääsin lähtemään vahän ennen neljää. Sitten jo teillä kurapaska lensi ja pissapoikaa joutui käyttämään ahkerasti.

Tänään aamupäivällä treffasimme Anun ja Tiinan kera koirineen Paloheinän hiihtomajan parkkiksella.  Suuntasimme metsään suoraan pienille poluille. Vaikka kuinka välttelimme pururatoja ja hiihtolatuja, niin eikös siellä metsäpolullakin joku intomieli sauvakävelijä  yllättänyt meidät takaapäin ja avot sitä vuodatusta kuinka koirat pitää olla kiinni ja ei täällä saa pitää vapaana ja pälä pälä. Kukaan koirista ei tästä äijästä ollut millään lailla kiinnostunut, paitsi Dara joka miehen aloitettua mesoamisen olisi halunnut mennä katsomaan tarkemmin mikä sitä setää vaivaa ? Onneksi sain sen kiinni ennen sitä ja ennenkuin Daralla olisi ollut kävelysauva silmässä. Kieli ulkona  Olihan mies oikeassa, ei siinä mitään, mutta tuntui vaan jotenkin, että ihan hakeutui meidän reitille päästäkseen vain sanomaan. Kaipa sillä oli sitten hyvä mieli loppupäivän. Toivotaan näin. Silmänisku

Muuten lenkki meni kivasti. Koirat leikkivät alussa keskenään, jopa Nellakin, mutta jolkottelelivat sitten omaan tahtiinsa suurimman osan lenkkiä.  Dara kyllä Nellan kanssa intoutui hippasille. Nella on kuulemma sterilisaation jälkeen piristynyt ja kyllä sen huomasikin.  Kiva oli jutskata tyttöjen kanssa kuulumiset pitkän tauon jälkeen. Seuraavan kerran sitten näemme ilman koiria Tiinan synttäreillä perjantaina.

Härkäviikot alkavat sitten ja seuraavat vapaat Pääsiäisenä ! Vasta...huoh. Minkäs teet ?