Niin se vain mennä viuhahti eilinen synttäripäivä, etten kirjoittamaan ehtinyt. Dara siis täytti 9kk ja nyt sitten on juniori-ikäinen :)

Juoksu alkaa pikkuneidillä olla lopuillaan ja pojat naapurustossa rauhoittuneet ;). Ilman mitään kummempia kommervenkkejä juoksu tuli ja meni eikä Dapsu siitä paljoa välittänyt. Saas nähdä tuleeko minkälaisia valeraskausoireita sitten aikanaan ?  Tässä tämä viikko on sujunut rauhalliseen tasaiseen tahtiin. Koirapuistotreffeille emme keskiviikkona lähteneet. Ensinnäkin Ellin kamu Nella oli perheineen mummolareissulla enkä vielä Daraa olisi ottanut mukaan poikia härnäämään, joten en sitten lähtenyt Ellinkään kanssa. Elli kun tunnetusti inhoaa koirapuistoja. Se ei vaan kertakaikkiaan ymmärrä koko paikan pointtia. Ja muutenkaan ei epäsosiaalisena tyyppinä tutustu helposti uusiin koirakavereihin. Jos joku tungettelee niin sitten tulee räyh ja siitä taas mamma ei tykkää. Elli tietää sen, joten tuloksena on jatkuva tuijotus: "Koska lähdetään pois ?"

Lapset hellittelivät Daraa eilen petaamalla sille ihanan petin sohvalle, josta neiti sitten heräili päiväuniltaan.

1281411.jpg

Tänään koirat nauttivat pitkästä kuralenkistä isännän kanssa, sillä aikaa kun me perheen naiset olimme ihastelemassa upeita hevosia Apassionata-show:ssa.