Eihän tästä talvesta taida tulla yhtään mitään ! Nytkin lämpöasteita +3 C ja vettä tihuttaa. Piha aivan jäätiköllä. Onneksi sentään asvalttitiet ja jalkakäytävät ovat sulanneet, ettei henkensä kaupalla enää tarvi urheilla kuten eilen. Mulla on kenkiin semmoiset "rouskut" eli liukuestenastahommelit ja ne rouskuu mukavasti jäätiköllä. Noiden kahden kanssa ne ovat aivan elinehto. Ei Dara niinkään, mutta Elli kun höyryy, niin pitoa vaaditaan. :)

Ilmoittauduin mukaan dalluporukkaan Ellin kanssa Roturaceen Hyvinkäälle kesäkuussa. Kiva lähteä mukaan. Viime vuonna emme päässeet, mutta toissa kesänä Elli hauskuutti porukkaa haahuilemalla pitkin katsomoa. Siinä sai vieheet mennä omia menojaan ! :D Siinä kävi niin hassusti, että isännän pitäessä lähtöpaikalla Ellistä kiinni meikäläisen kipittäessä maaliin vastaanottamaan, niin Elli kait jotenkin kadotti mut näköpiiristään ja kun starttihetki koitti Eppu pinkoi suoraan katsomonportille luulleen, että mä menin sinne !  No sieltä isäntä ja koira sitten yhdessä juoksivat mamman tykö. Kuten arvata saattaa emme olleet nopeimpia, hih :D mutta pääasia oli hauskanpito !  Ehkäpä ensi kesänä menee vähän paremmin ?!

Niin...tulispa kesä ja kärpäset ! Oikein sikakuuma hellekesä ! Niitä odotellessa haikeana voi katsella viime kesäisiä tunnelmia..Dapsukin oli viel niin pikkuinen... huoh...

"Annatko mulle sen kävyn ?"

1248247.jpg

" Anna mulle se !!" - "Enkä anna ! Mee pois !"

1248261.jpg