Tämäkin viikonloppu meni sitten myttyyn mätsärin osalta. Handleri eli Annika sairastui ja makaa kuumeen kourissa, joten se siitä sitten. Hetken aikaa mietin, että lähdenkö Ellin kanssa, kun oli niin kaunis ilmakin. En kuitenkaan innostunut (lue: saanut itsestäni irti) . Naapurin poika Eetu kävi kyllä hakemassa kokemusta näytelmalavoilta Tuomarinkylän näyttelyä silmällä pitäen.

Muuten viikko on vierähtänyt ihan kotosalla. Keskiviikon epikset Ojangossa jäivät myös käymättä meikäläisen potiessa selkääni. Se ei nyt tahdo helpottaa ollenkaan. Iltaisin olemme kiertäneet tyttöjen kanssa aika pitkiä metsälenkkejä myös reiteillä, joihin ei ole koko talvena ollut mitään asiaa. Se on myös näkynyt koirissa heti. Varsinkin Elli on ollut puhtia täynnä ja jopa lähtenyt hepulileikkeihin Daran ja Eetun kanssa mukaan.   Rouvallakin kevättä rinnassa !

Vappua kohden mennään ja parin viikon päästä Daran kanssa pitkästä aikaa taas kehään. Saas nähdä uskaltaako nuorempi handleri tosi toimiin vai joutuuko mamma vielä jännittämään ?