Tosi mielikuvitusrikasta otsikointia, mutta tällä mennään.  Viikko sujui arkisissa merkeissä. Tyttöjen kanssa tylsiä remmilenkkejä kurassa ja pimeydessä. Onneksi viikon loppua kohden alkoi jo tantereet kuivumaan ja pakkanen saapui.  Torstai-iltana oli HSKH:n hallituksen kokous ja perjantaina Tiinan 30v. juhlat.

Hain Anun kyytiin matkalla ja meillä oli oikein kiva ilta. Juhlien teemana oli peruukit. Mulla oli "Cruella de Ville" -peruukki, jonka hankin muinoin eräisiin Halloween- juhliin. Anulla oli valtaisa vaalea afroperuukki.  Kiva, että porukoilla oli lähes 100%:sesti peruukit, miehillä myös kaikenlaisia partavirityksiä.  Ruoka oli hyvää ja ilta meni tosi nopeasti. Jatkoille emme enää lähteneet, vaan heitin kotomatkalla Anun kotiinsa ja itse olin kotona heti puolilta öin.

Lauantai; arkista siivousta, pyykkäystä, aherrusta, mutta onneksi mukaan mahtui pitkä metsälenkki koirien kanssa.  Annika lähti mukaan ja otti kuvia ja videopätkiä tytöistä. Yritin vähän treenata Daran kanssa näyttelyposeerausta, mutta ei siitä oikein tullut mitään, kun Elli yritti tulla mukaan namiapajille ja Dara vaan halusi mennä Ellin luo riehumaan. Silmänisku 

Tänään se päivä sitten vierähti Purinalla HSKH:n kisoissa töissä. Olin radalla ja kellossa ja hoitelin palkintojenjako hössäkät. Vaikka pakkasta ei ollut kuin muutama aste, niin kylmähän siellä meinasi väkisinkin tulla. Kotiin tultuani olin aivan syväjäässä.  No enpä ollut enää, kun tein tunnin lenkin likkojen kanssa. Koululle ja kartanon peltoja pitkin kotiin. Pellollakin nyt näki kulkea, kun pieni lumenhörme oli satanut päivällä.

Tulisipa oikein kunnolla lunta. Niin että koirat sais kahlata vattaa myöten hangessa. Se olis oivaa jumppaa. Taidan ehkä vain kuvitella, mutta mielestäni Daran kroppa on kyllä hiukkasen kiinteytynyt ja varsinkin takaosassa jo vähän lihaksiakin. Etuosa on vielä aika ruippana. Saas nähdä mitä ranskatar ensi lauantaina Turkkusessa sanoo ?  Juoksua ei oo vielä alkanut ja nyt kaikki peukut ja varpaatkin pystyyn, että saisimme rauhassa mennä näyttelyyn. Sitten saa tulla.

Niin... Ellin ilmoitin HAU:n kisoihin 1.2. itseasiassa juuri tänä iltana.  Ne ovat myöskin Purinalla. Toivottavasti ehdin näyttelystä ajoissa kotiin, että ehtisin Ellin kanssa treeneihin. On sen verran taukoa takana, että ei pienet treenit olisi pahitteeksi ennen kisoja. Mutta tutulla motolla mennään: " Lahjattomat ne harjoittelee !"  Cool