Syksyn ensimmäiset räntäsateet saatiin tänään navakan tuulen kera. Onneksi viikonloppuna oli vielä ihanat ulkoiluilmat. Sunnuntaina haravoitiin lehtiä ja pilkkuapulaiset olivat tietenkin touhussa mukana.

 Elli palloilee.

 Heitä jo se pallo !

Lauantaina oltiin Ojangossa treenaamassa isommalla porukalla. Siskoni ja Johanna lähtivät Eetu-pojan kanssa tutustumaan esteisiin ja Annika tuli meitä kaikkia videoimaan ja ratoja tekemään.  Eetu meni touhukkaana jo puomia, pussia, putkia, pöytää ja taisipa muutaman minihypynkin hypätä. Johanna on sen kanssa niin paljon jo touhunnut ja käynnyt pentutokoissa, että pikkuvesselin tottelevaisuutta ja keskittymistä voi vain ilolla seurata. Heppu on kuitenkin vasta 5kk !   Tuntuu se agilitykin olevan tosi kivaa.

Daran kanssa teimme kahdenlaista rataa ja alku haahuilun jälkeen neidin sai kivasti tekemään hommia. Vauhtia sillä vaan ei ole läheskään niin paljon kuin Ellillä, mutta eiköhän se siitä ajan kanssa parane. Ellin kanssa teimme aika pitkää rataa ja otin keppejä vaikeista kulmista muutaman kerran. Ellilllä kyllä on semmonen tekemisen into ettei paremmasta väliä.

Tunnin verran kentällä viihdyimme ja sitten metsälenkin kautta palasimme autoille.  Iltasella vielä hämärissä teimme metsälenkin Eetun ja Johannan kanssa. Sunnuntaina saimme nukkua pitkään. Oli aamu-unista porukkaa talo täys. Tytöt antoivat mamman nukkua yhdeksään asti. Ihanaa !

Loppuun syksyn virallinen posetuskuva