Jestas, mä olen ihan sippi. Onpa ollut rankka viikonloppu ! Eilen lähdimme aamusella ajelemaan Raisioon Turun elonäyttelyyn. Ilma oli TODELLA helteinen ! Kuumalle kentälle meinasi ihan nikeltyä. Daralla oli ihan mukavat oltavat häkin suojassa märkä pyyheliina päällään, mutta me ihmiset hikoilimme urakalla. No eipäs valiteta, pian se on taas marraskuu ja räntää sataa vaakasuoraan ! ;)

Itse näyttely meni kyllä ihan mukavasti ! Dara sai taas ERI:n (jihuu !!) ja sijoittui neljänneksi junnunartuissa. No joo, narttuja luokassa oli nuo kaikki neljä, mutta eri on aina kiva saada. Dara kyllä teki asian mahdollisimman vaikeaksi hyörimällä ja pyörimällä kuin väkkärä ympäri kenttää, vaikka Nina kuinka tsemppasi. Dapsu vain etsi katseellaan, mihin ne mamma ja pappa taas hävisivät häneltä ? Jatkossa on vaan paree itse yrittää suoriutua esittämisestä...

Näimme myös Daran veljen Edin (Z.Durril), joka sai myös ERIn sekä vanhempaa vuosikertaa olevan Kamun ( Z.Bracic), joka sai EH:n elämänsä ekassa näyttelyssä ! Molemmat nuoret miehet olivat oikein mukavia ja Edi on niin samanlainen kuin Dapsukin, aivan sama ilme ja olemus vaikkakin ruskeapilkkuinen. Sekä tottakai ihanat mummot. Trio: Sori, Jutta ja Della, jotka rautaisella rutiinilla nappasivat myös ERIt.

Kasvattajaluokassa Zabavan-koirat saivat Kp:n, joten oli ison kehän vuoro. Saimme Dapsun kanssa olla mukana edustamassa nuorempaa sukupolvea mummojen keskellä ja miehenikin suoritti handleridebyyttinsä esittämällä Juttaa. Vähän se oli hakemista, kun ei ole ollut koskaan moisessa tilanteessa, mutta loppujen lopuksi meni ihan hyvin. Emme sijoittuneet isossa kehässä, mutta oli ihan kiva olla mukana, eka kerta minullekin.

Kun pääsimme kotio, lähdin vielä heittämään miestäni Porvooseen, joka rekalla lähti sieltä kohti Vaasaa ja Ruotsia. Kun viimein olin kotona lenkitettyäni koirat, niin eipä tarvinnut miettiä, mitä katsoisin telkasta. Ei kun päätä tyynyyn ja unten maille.

Tänään oli aikainen herätys klo 5.30. !! :0  Koirat ulos, itselle ja niille apetta suuhun ja sitten Saabin nokka kohti jäähallia. Kello seitsemästä aamulla kello seitsemään illalla töissä agilityn MM-karsinta kilpailuissa, niin tiesi taas olleensa reissussa !!  Siskoni ja hänen miehensä ulkoiluttivat koirat päivällä, mutta minulla oli edessä heti kotiin tultuani iltalenkin vuoro. Alkaa olla aika takki tyhjä ! :D  Jokatapauksessa kisoissa oli ihan hauskaa olla. Sai seurata huippukoirakoiden yhteistyötä ja upeita suorituksia. Syyskuun lopussa sitten MM-kisoihin mukaan hommiin ja se onkin varmasti elämys.

Huh, sainpas jotain sepustettua. Kuviakin otin näyttelystä, mutta ne ovat kamerassa. Ehkäpä saan ne jokupäivä tänne esille ?? Nyt maate, huomenna töihin lepäämään rankasta viikonlopusta ! Hih :D