Kolme kertaa ollaan oltu Nemon kanssa Koirakeitaan 'Rohkeutta ja reippautta' -kurssilla ja hienosti on mennyt ! Olen ollut pikkupojan käytöksestä sekä yllättynyt että ylpeä, positiivisesti totta kai ! Ekalla kerralla oli aika jännää, mutta kokoajan herra söi nameja ja otti ihan hienosti kontaktiakin, paikka paikoin. Toisella kerralla hän huomasi, et " jee, täällähän on muitakin kivoja kavereita ja niiden kanssa mä haluan leikkiä !"  Myöskään ihmisiä se ei enää arastellut niin paljoa. Tutustuimme silloin skeittilautaan rauhallisissa merkeissä ja pian poika söi jo makkaraa laudan päältä !

Viime viikolla oli vuorossa agilityesteistä putki, joka alkujännityksen jälkeen meni kuin vettä vaan. Ja sen jännityksenkin aiheutti se kun ohjaaja piteli hänestä kiinni, kun minä olin houkuttelemassa putken toisessa päässä. Mutta ihan hyvin Nemo antoi itseään pidettävän loppujen lopuksi eikä mennyt paniikkiin. Lisäksi harjoittelimme piirissä temppuja, kuten 'kurretusta' ja 'peukkua', jotka Nemo oppi aivan hetkessä. Lopuksi erään kurssilaisen pikkutyttö auttoi meitä pikkasen skeittailemalla lähellämme. Toki Nemoa se jännitti, mutta palasi kuitenkin aina laudan luo ja söi taas jopa namia laudan päältä. Toisaalta tuolla ulkona kadulla skeittaavat ja potkulautailevat pikkupojat ovat edelleen kauhistus, joten töitä vielä sen kanssa riittää.

Ja täyttihän poika puolivuottakin tuossa taannoin ! Olisi niin kiva ollut saada virallinen poseerauskuva tähän, mutta "neiti valokuvaaja" on ollut niin kiireinen, ettei millään ole kerennyt. Joten ehkäpä joku päivä...

Tytöillä menee myös ihan mainiosti. Ellin kanssa ollaan treenattu agia keskiviikkoisin normaaliin malliin ja Daran kanssa sunnuntaisin (tänään emme tosin päässeet, harmi). Aiemmin tänään pidin pitkästä aikaa yhteislenkkiä pilkuille täällä meidän metsissä. Mukana oli paljon uusia kävijöitä: Dana, Rohan, Siru ja vanha tuttu Senja, nyt uuden "pikkusiskonsa" Maisan kera. Ilma suosi edelleen ihanalla auringon paisteellaan, kuten koko viikonlopun ja oli mukava katsella pilkkujen vauhdikasta menoa. Nemokin oli vauhdissa, tosin ensin juoksi vain Daran kanssa, mutta loppumatkasta löytyi jo kivat leikit samanikäisen pikkuserkku-Maisan ja vähän vanhemman Sirun kanssa.

Uusi viikko tuo tullessaan agilityä Ellin kanssa, Nemon viimeinen kurssikerta torstaina ja pentu mätsäri lauantaina Espoossa sekä totta kai Daran agility sunnuntaina.