Hieno päivä jälleen Daralla ! Sai erinomaisen oikein mukavalla arvostelulla. Ja mikä tärkeintä Dara esiintyi ja käyttäytyi todella hyvin. Tuomari oli todella kiinnostunut kaikkien hampaista, mikä sai jännitykseni kohoamaan entisestään. Miten Dara suostuisi moiseen käsittelyyn ? Mitä vielä, hyvin meni, ei kerrassaan mitään pyristelyjä eikä peruutteluja !  Se liikkui hyvin ja poseerasi hyvin, mitä nyt vähän taas yritti venytellä liiaksi, mutta eiköhän sekin petraannu harjoittelemalla.

Tapasimme taas monta kivaa koiratuttua emäntineen. Martta, Raisa, Raita, Hugo ja Klarakin, jonka keväällä treffasimme Koivukylän mätsärissä. Kaikki menestyivät myös oikein hyvin. Eritoten Martta ja Raita. :)  Ilmakin suosi, aurinko paistoi ihanasti ja oli oikein mukava fiilis. Paras narttu kehässä sain esitettäväkseni Seijan Rampen, Seijan esittäessä Pantsea ja niin Pantsesta tulikin ROP Veteraani. Rampe ei sijoittunut. Nauroinkin, että aina kätellään ulos, vaikka koiraa vaihtaisi ! :D  Kaikenkaikkiaan oikein hyvä mieli jäi ja emmeköhän mekin taas jossain vaiheessa pääse loppu nelikkoon mukaan. Kahden viikon päästä yritetään uudelleen Hyvinkäällä ryhmiksessä.

Illansuussa lähdin pitkälle lenkille molempien kanssa. Kiersimme koko Landbon ja löysimme uuden alikulun moottoritien alta. Lopulta tupsahdimme kartanon maille sikalan pihalle. Vähän nolotti olla kartanon pihapiirissä, mutta sujahdimme vaivihkaa Karlvikin tallin pihamaalle ja sieltä kotiin. Lenkille tuli mittaa reilut puolitoista tuntia ja varmaan lähemmäs kymmenen kilometriä. Nyt molemmat koirut nukkuvat kuin tukit sohvalla, vattat täynnä ruokaa. :)  Myöhemmin illalla voi vaan päästää omalle pihamaalle iltapissulle.

Huomenna on dalmisten yhteislenkki, jonka vedän täällä meidän maastoissa. Toivottavasti ei satais ihan kaameesti ja tulis porukkaa paikalle. Se jää nähtäväksi...siitä sitten huomenna lisää.