Dara palasi eilen illalla myöhään reissultansa kotio. Matka oli mennyt kaikin puolin hyvin. Dara oli käyttäytynyt nätisti, syönyt hyvin ja ilmeisesti nukkunutkin hyvin Exxon kainalossa, koska ei ole ihmeemmin tänään väsyksissä.  Ennakkoon ajattelin, että se on tänään aivan reporanka eikä jaksa edes lenkille lähteä, mutta mitä vielä ?!  Metsässä paineli Ellin kanssa ihan omana energisenä itsenään.

Näyttelyssäkin meni Daran osalta ihan hienosti. Dara sai ERI:n ja oli PN-kehässä kolmas ! Neidin ensimmäinen sijoitus näin korkealla.  Serti vain meni harmittavasti PN2:selle, mutta ehkäpä sekin joskus kohdalle napsahtaa, ei sitä koskaan tiedä !  Exxo sen sijaan korjasi potin kotiin ollen ROP, RYP-1 ja sai sertin, joten se valmistui Eestin Muotovalioksi ! Upea suoritus, lämpimät onnittelut vielä kerran tälläkin foorumilla. Ja tietysti lämpimät kiitokset Ninalle, joka otti Daran reissulle mukaan. Tekee ihan hyvää neidille vähän nähdä mualimaa.

Perjantaina postilaatikkoon tupsahti mieluinen paketti. Viivin ja Hugon emäntä Jenni ompeli meille uusia pantoja, jotka jälleen kerran olivat aivan mahtavan hienot.  Tytöt pääsivät heti niitä sovittelemaan.

 Ellin takki made by Jenni

Tässä yllä Elli lauantaina uuden "dalmispentu" -pantansa kanssa. Daralla myös samanlainen.  Alapuolella sitten tän päiväisiä kuvia ennen metsään lähtöä. Daralla sinisävyinen ja kuvioinen ja Ellillä punainen vastaava.

Daran takki made by Annika

Messarissa kiersimme Annikan kanssa kaikki myyntikopit läpi, mutta en löytänyt mitään vastaavaa laadultaan kuin nämä Jennin tekemät. Suosittelen lämpimästi.  kts. linkki tuosta sivupalkista=> Viivi ja Hugo.  Kyllä on hinta-laatusuhde kohdillaan !

Pakkaset ne vain jatkuvat ja lunta on ihan mahdottomasti. Kahlasimme metsässä ja lumi oli, liioittelematta yhtään, yli polven ! Vastaava lumitilanne on uutisten mukaan ollut viimeksi pääkaupunkiseudulla vuonna 1970 .  Viikolle sitten lupasivat jo vähän lauhtuvampaa. Ensi viikko onkin taas touhua täysi. On kokousta ja infotilaisuutta ja lauantaina mennään Daran kanssa kursille, jossa on monenmoista ohjelmaa. Tokoa, agilitya, temppuilua, näyttelytreeniä ja koiratanssiakin. Johanna ja Eetu tulevat samalle kurssille. Kiva nähdä, saadaanko rakastavaiset keskittymään mihinkään muuhun kuin toisiinsa ?