Voi kuinka ihana viikonloppu onkaan ollut ! Tämmöistä sen kesän pitäisi aina ollakin. Harmi vaan, että sääennusteet arvioivat jo keskiviikolle +13 astetta, että se siitä sitten, mutta nautitaan nyt joka hetkestä, kun sitä hellettä kestää.

Perjantaina likat olivat eläinlääkäritädin pakeilla. Dara sai kennelyskärokotteen ja Elli rabiesrokotteen. Lisäksi molemmat saivat niskaansa mikrosirutunnisteen. Tytöt olivat niin upean kiltisti ja rauhallisesti, että eläinlääkäritätikin oikein ihmetteli ja kehui kovasti. Oli siinä mamma ja pappa rinta rottingilla. Silmänisku  Se vielä, että olimme ihan uudessa paikassa, sillä oma tuttu eläinlääkärimme on vielä kaksi viikkoa lomalla. Tuo paikka oli kyllä kivantuntuinen, että varmaan käymme siellä vastakin.

Lauantaina olimme koko päivän melkein vain ulkona. Tytöt nauttivat, riehuivat ja peuhasivat, piehtaroivat ja karkailivat naapurin puolelle ylioppilasjuhliin...ainakin melkein, sillä mamma aina esti neitien kuokkavierailut.  Iltasella saunoimme ja iltaaistuimme naapurissa siskoni perheen luona ja Dara säikäytti melkein hengiltä heidän pupunsa Viivin ja Veetin.  Siinä se vierähti puolille öin ennenkuin olimme kotona.

Tänään on sitten pilkkuneideillä ollut "krapula". Ne ovat vain nukkuneet parvekkeella, nukkuneet ja nukkuneet. Mutta Ellin päänmenoksi meillä oli vielä lähtö kaupunkiin StadiGamesiin. Onneksi olimme ajoissa paikalla, sillä luokat olivat etuajassa ja paljon oli poisjääntejä.  Ilma oli tottakai helteinen sielläkin ja Elli oli ihan vetämättömissä.  Ajattelin ettei se radalla mene mihinkään. Mitä vielä ! Muija paineli menemään niin että hippulat vinkui ja hyllyhän se sieltä paukahti yhden hyppyesteen suorittamisesta väärinpäin. Tosin ennen sitä olimme jo ottaneet ainakin 15 virhettä kepeiltä ( tottakai ). Rata oli kyllä kiva ja helppokin, että ihan taas suoritettavissa oleva, mutta näin sitten taas tällä kertaa. Ehkäpä se nolla tulee ensi lauantaina Riihimäeltä, kukapa tietää ? Nauru