Ei kun taas lekuriin Darkun kanssa.  Lauantaina päivällä ihmettelimme porukalla: "Kuka on pissannu pöydän alle ?" Koska kukaan ihmisistä ei tunnustanut ja Elli oli alakerrassa nukkumassa, jäi ainoaksi vaihtoehdoksi Dara. Kun niitä tippoja ja läikkiä sitten alkoi ilmestyä muuallekin, kuten Annikan sänkyyn ja sohvalle, niin asia oli pihvi.

Sunnuntaina teimme pitkän metsälenkin kera naapurit ja Eetu ja sen jälkeen taas alkoi Daran tiputtelut. Tosin koko sunnuntai-illan se oli kuiva kuten myös su-ma välisen yön. Mutta joka kerta heti lenkin jälkeen pissaa falskasi vähän, vaikka se oli ulkona pissannut ihan normisti.

Eilen soitin iltapäivällä lääkäriin ja sovimme, että vien sinne pissanäytteen tänään. (Herraihme, kuinkakohan senkin näytteen otto mahtaa onnistua ? ) Tosin nyt Dara ei ole tiputellut, ei koko eilispäivänä eikä viimeyönä mitään. Mahtoiko peljästyä lääkäriin menoa ?

Kunhan nyt vain saamme sen näytteen otettua ja vietyä tutkittavaksi, niin selviää, onko kyse jostain tulehduksesta vaiko peräti sterilisaation jälkeisestä virtsankarkailusta. Peukut pystyyn, että se olisi "vain" joku tulehdus jonka saisi hoidettua antibiootein, ettei tarttis uutta kestolääkitystä taas senkin takia aloittaa. Voi meitin pikkuneiti !

Eilen aloitimme oman porukan kesken agitreenit Hakkilan hallilla. Ihan kivasti meni ja Ellissä oli virtaa vaikka olikin myöhäinen ilta. Lauantaina on vuorossa Keravan hallin treenit ja sunnuntaina kisat Purinalla. Joo, ilmoittauduin sitten kumminkin.  Ens maanantaina on Ellin vuoro huilia ja otan Daran mukaan Hakkilan hallille verestämään agilitytaitoja. On aika projektoida kepittelyt kuntoon senkin kanssa.