En ole varmaan eläessäni hikoillut niin paljon kuin eilen Kiikoisissa. Lämpömittari näytti hyvän matkaa päälle +30 C ja ilmankosteusprosentti varmaan lähemmäs sata !  Kolme rundia juoksua näyttelykehässä ja mä sananmukaisesti kylvin hiessä. Onneksi Elli jaksoi tsempata hyvin ja sai ERI:n, oli avoimen luokan narttujen kolmas ja PN-kehässä taas neljäs ! Hienosti meni. Tuomari jutteli vielä kehän jälkeen kanssani ja kertoi pitäneensä Ellin liikkeitä parhaimpina, mutta ujous ja varautuneisuus laski arvosanaa. Elli hieman epäröi tuomarin luo menemistä, mitä se ei ole tähän asti tehnyt, mutta antoi kuitenkin hienosti katsoa hampaansa ja oli muuten nätisti tuomarin käsittelyssä. Lisää vaan treeniä... Ihme kyllä korvasta ei mitään mainintaa ?

Päivä oli hieno Z-koirille muutenkin. Exxo oli PU1, sai sertin ja valmistui siis Suomen Muotovalioksi !! Upeeta mahtavaa ! Lisäksi se oli VSP. Exxo esiintyi Kiiran kanssa tutuun upean varmaan tyyliinsä ja oli oikein komea. Lisäksi paikalla oli Daran look-a-like veli Ducadam, joka sai H:n. Velipoika esiintyi kyllä ihan mukavasti, mutta ilmeisesti oli tällä hetkellä hieman hoikassa kunnossa. Hoikkaa sakkia tuo D-jengi.  Mutta tosiaan olipa kyllä niin Daran oloinen hännän päätään myöten, että kyllä tunnisti sukulaiseksi.

Olimme kotosalla viiden maissa iltapäivällä ja tänä aamuna sai lukea lehdistä kuinka Sastamalassa oli satanut valtavia rakeita ukkoskuuron yhteydessä. Onneksi ehdimme alta pois ! Näyttelypaikalla vain hetken satoi rivakasti, mutta se ei haitannut, kun sateenvarjon alla Annikan kanssa kykittiin. Elli oli suojassa häkissä. Onneksi otin sen mukaan vaikka vähän emminkin. Eihän Elli siellä kauheesti tykkää olla, kun ei oo niin tottunut, mutta rauhassa se siellä kuitenkin makoili (kun sen ensin sinne sai tyrkättyä ).

Valtava ukkosmyräkkä iski sitten meillekin iltasella. Koirat nukkuivat autuaina sohvalla, ainoastaan kerran ne nousivat istumaan ja kuuntelemaan, kun oikein lähelle salama räiskäisi. Isäntä ihaili myrskybongarina salamashowta parvekkeella, mutta kun minä menin sinne, tuli Elli selvästikin huolestuneena hakemaan minut sisälle. Pulunen

Annika otti kuvia näyttelystä kännykamerallaan. Laittelen niitä myöhemmin tänne, jos niistä on miksikään.