Vuosi 2008 on sitten näyttelyiden osalta pulkassa. Ihan mukiinmenevästi Dara aloitti esiintymisen nuorten luokassa. Toki vielä esiintymisessä on paljon petrattavaa. Mamma on ollut aivan liian laiska harjoittelemaan. Neiti ei oikein jaksa keskittyä ja hyörii ja pyörii vielä liikaa kehässä. Ehkäpä mammalla ei ole tarpeeksi kiinnostavia herkkuja taskussa. Ja jos nappulat kiinnostavatkin, niin sitten niitä ei malteta odottaa vaan pitää hyppiä ja pomppia, että: ' Anna nyt niitä namuja äläkä pihtaa !' :D

Puolalainen tuomari antoi EH:n ja oli muutenkin aika nuuka ERI:en jakamisessa, jopa valioluokan nartut saivat EH:ta ! :o  Arvosteluun olen pettynyt, siltä osin, että siihen nähden kuinka kauan tuomari tuntui arvosteluaan sanelevan, niin se ei kumminkaan oikein kerro mitään. Jotenkin arvostelusta tulee mieleen, että häntä ja sen kantaminen on dalluissa se oleellisin asia. :D Okei, myönnän että se voisi olla parempikin, mutta olisin toivonut enemmän mainintaa päästä, selästä, kulmauksista, jopa pilkutuksestakin.

Olipa muuten kiva, että tyttäreni lähti kenneltytöksi mukaan ja otti kehäesiintymisemme videolle. Se on tosi opettavaista katsella omaa ja koiran käyttäytymistä ns. ulkopuolisena.  Ja tosi kiva oli treffata molemmat Ninat sekä Kiira ja Katariina ja monta muuta tuttua dalmisihmistä. Kiitos kaikille kivasta seurasta kehänlaidalla.  

Ajomatka Jyväskylään (3h sivu) oli aika raskas, varsinkin kotomatka. Kävimme Muuramen Shellillä syömässä ja kun maha oli täynnä ruokaa, alkoi oikein mukavasti ramasemaan. Annika nukkui kuin tukki melkein Jämsästä Lahteen ja minä taistelin pysyäkseni hereillä. Darakin oli jo tosi väsynyt, kun se malttoi nukkua koko matkan autossa. Tulomatkan se seistä nakotti ja katseli maisemia.

No niin, tätä kirjoittaessani on lumimyräkkä alkanut. Saas nähdä kuinka paljon sitä kertyy ? Tiedän ainakin yhdet meidän perheessä, jotka ratkeavat riemusta kun saavat pitkästä aikaa peuhata lumessa ! :D