Kahdeksan vuotta ehdimme olla sipoolaisia, kunnes muutumme jälleen stadilaisiksi ensi vuoden vaihteessa. Olen kyllä vähän pettynyt KHO:n päätökseen...äänestin kansanäänestyksessä EI, siis en olisi halunnut, että Helsinki meidät saa. Mutta minkäs auttaa..isompi jyräs meitin :(

Muutimme Sipooseen maaseudun takia. Metsien, peltojen, soiden ja niittyjen, kallioiden ja rotkojen, siis luonnon takia. En halua tänne kerrostaloja ja metroa !  Okei okei, varmasti palvelut jossain vaiheessa paranevat. Tulee kauppoja lähemmäs, eikä tarvi ajaa joka maitolitran takia omalla autolla kauppaan. Veroprosentti laskee, mutta kiinteistövero nousee. Onko se sitten plus miinus nolla ?

Tapa jolla tämä liitos toteutetaan sotii mielestäni kaikkia demokratian sääntöjä vastaan. Aivan kuin joku tulisi meidän tontille pasteeraamaan ja sanomaan, että me sitten rakennetaan tähän oma talo, tilaa on vielä hyvin ! Kuinka moni antaisi sen tapahtua mukisematta ?

No se politiikasta...

Koissut ovat alkaneet taas sisäriehumisen. Illat pitkät painitaan ja peuhataan. Ellillä kyllä väliin ipana käy pinnan päälle. Sitä ärsyttää kaikki Daran touhut ja pitää äristä ja murista vaikka vaan Dara kulkee ohi. Siihen se kyllä jää, kun Dara ärinästä huolimatta menee millin päähän Ellin kidasta, niin Elli lopettaa ja nuolee kakaran korvia ja sitten taas riehumaan. Välillä joutuu toppuuttelemaan ja komentamaan kovastikin, kun meno käy liian villiksi. Ellille riittää pelkkä tuima katse, mutta Dara pitää laittaa ihan muualle jäähylle, kun käy niin kierroksilla.

Ällöö nää paskat kelit, kun ulkoilut jäävät minimiin ! No lauantaina sovimme yhteislenkistä koirametsään agilityporukkamme kanssa. Rotukirjo on vähän muutakin kuin mustavalkoinen. Tulossa on collie, whippet, labbis,kaksi flattiä ja Ellin bestis Nella, joka kylläkin on täplikäs neiti :)  Jospa sitten saisi energioita tuulettumaan maailmalle!