Vaikea arvata kuka ? No Dapsupa hyvinkin. :) Sillä on tänä viikonloppuna ollut nälkä, ei mamma vissiin anna lapselle tarpeeksi ruokaa, niin pitää ottaa ohjat omiin tassuihin. Eilen neiti söi paistettua vahvasti taco-maustettua jauhelihaa suoraan paistinpannulta kun vain sekunniksi käänsin selkäni ja tänään sitten raakaa jauhelihaa kun tein lihapullataikinaa. Sekä pojan salmiakkikarkkeja suoraan pussista. Pussi oli kyllä aika korkealla kirjahyllyllä, mutta mitäs se haittaa, kun nousee sohvan päätyyn ja etutassut sohvanselkänojalle ja kurkottaa hurjasti, niin johan ylettää ! :D

Ulkona taas maistui Ellin kakka, jäniksen papanat, peuran papanat ja kaikki muukin epämääräinen. Nyt sitten neiti nukkuu tyytyväisenä sohvalla ja perä haisee...:D On se aivan mahdoton !

Eilen olin Dalmatiankoirat ry:n kevätkokouksessa ja meitä oli siellä kymmenkunta osallistujaa, joten ei tosiaan ollut tunkua. :0 Vähän ihmetyttää, miten näinkin isosta porukasta ei tämän enempää löydy kiinnostusta yhteisiin asioihin. Kokous vietiin reippaasti läpi noin tunnissa ja vielä lopuksi oli yleistä jutustelua ja mielipiteiden vaihtoa.

Tänään ei ole ollutkaan enää niin ihana kevätpäivä kuin eilen. Oli aika raskasta rämpiä sohjoisessa märässä lumessa metsässä. Hiki valui selkäpiitä pitkin, mutta reilun tunnin lenkin taistelin läpi.

Näyttelyrintamaltakin kuului mukavia uutisia Kokemäen ryhmiksestä. Zabavan Czigany eli Zemi hienosti ROP ja RYP-2 ja vielä SERTi kaupanpäälle! Onnea Zemille !  Daran velipojalla Edillä (Z.Durril) ei ihan osunut nappiin, sille H. Varmaan herra on vielä aivan keskentekoinen ja pahassa kasvuvaiheessa. En tiedä, tämä on ihan omaa spekulaatiota, en ole Ediä nähnyt kuin 5kk:n vanhana viimeksi. Silloinhan se oli oikein komia poika.

Mulla on kaamee näyttelykuume, kuukauden verran saadaan odotella Hollolan ryhmistä. ;) Sitten mennään katsomaan, mitä tuomarisetä tällä kertaa sanoo, hui ! :D