Arki taas alkoi ja täällä työpaikalla olen heti kertonut muutamille kolleegoilleni, jotka ovat aktiivikoiraihmisiä Daran hienosta menestyksestä ekoissa oikeissa näytelmissä. Myöskin tutkailin näyttelykalenteria eilen aamulla kotosalla innolla. Mietteissä ovat ainakin 1.5. Hollolan ryhmis ja 25.5. Hesan KV Aptus Show Jäähallissa. Ja toki sitten erkkari Paraisilla 8.6. Sen jälkeen on vielä pohdinnassa Mäntsälä kesäkuun lopussa. Väliin tietty mätsäreitä, joita on sentäs muutama jopa Helsingissä.

Eilen teimme megapitkän metsälenkin, kun meillekin satoi peräti lunta peittämään kuraisen maan. Likat nauttivat vapaudesta ja pellolla on aina pakko ottaa muutamat hepulipyrähdykset. :D  Pääsiäisen pyhiksi lähdemme mökkeilemään talvitauon jälkeen. Taatusti siellä on kylmää ja kosteaa (hrrr), mutta pianhan ne pienet tuvat lämpiää. Koirat on varmaan taas aivan täpinöissään ja ovat puolikuoliaita väsymyksestä, kun eivät malta siellä rauhassa nukkua.

Aamun radiouutisissa puhuivat, että Helsinki on ainoa kunta joka pääkaupunkiseudulla perii enää koiraveroa. Ja meistä tulee ensi vuonna helsinkiläisiä !! Kääk, saisvat poistaa tuon muinaisjäänteen jo lopulta. Sipoossa koiraveroa ei ole aikoihin peritty. Eipä täällä kyllä mitään palvelujakaan koiraihmisille ole !

Seuraavat kuulumiset päivittelen varmasti sitten pääsiäisen jälkeen. Hyvät pyhät kaikille lukijoillemme !