Ihanaa kun on taas perjantai ! Saa "rauhoittua" viikonlopunviettoon. Hymy Vai että rauhoittua ? Ohjelmaa taas täyteen buukattu joka väli. Huomenna menen Daran kanssa Ojankoon mätsäriin (jos ei ihan kauheesti sada) ja taidan ottaa Ellin mukaan. Voidaan treenata agilityä, sillä välin kun odotellan Dapsun kehävuoroa.

Kolmeksi on meidät kuitenkin jo kutsuttu mummilaan äitienpäiväbuffeelle vähän etuajassa, koska sunnuntaina on sitten ehdittävä Mäntsälään isomummin luo ja Vuosaareen famon luo.  Kiirettä tuntuu pitävän !

Keskiviikkona olimme Ellin kanssa treeneissä tuttuun tapaan.  Koko porukka oli koossa eli 6 koirakkoa + yksi vieraileva tähti, joten ei siinä puolessatoista tunnissa ehtinyt jokainen kuin kerran menemään radan läpi. Otsan rypistys  Elli oli ihan reippaalla tuulella, mutta mulla oli taas kerran ajatukset jossain avaruudessa, joten ei ihan niin hyvin mennyt kuin olis pitänny. Mä tarttisin varmaan jonkun henkisen valmentajan, heh.

Daralla on joku masennuskausi = valeraskaus aluillaan. Ruoka ei kelpaa ja niinpä eräänä aamuna jätti syömättä kokonaan. En huomannut tilannetta ajoissa, joten niinpä Elli sitten hoiti ruuat pois pilaantumasta. Jessus sen vatta oli pinkeenä.Yllättynyt  Onneksi ei sen kummempaa haittaa ollut kuin että kakkaa riitti sitten hyvin ja riittävästi joka lenkillä iltapäivällä ja illalla.

Mutta nirppanokkailu ei kuitenkaan estä Daraa kerjämästä.

1241799058_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja kun mamma komensi kakrun pois Annikan pitsan kimpusta, niin paikka vaihtui.

1241799130_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Jospa mä vaikka vähän täältä pöydän alta..."

Huomenna onkin sitten suuri päivä neiti nirpalle. 2 v. synttärit ! Niistä sitten tarkemmin huomisella, kuten myös mätsärikuulumiset.