NauruCool Ei pöllömpää...lomalaisena tässä kirjoitella.  Neljä viikkoa, jesh !  Juhannus se sitten oli tavanomaisen kaamea..siis ilmojen suhteen ei suinkaan muuten, hih.  Tutulla kokoonpanolla vietimme mökillä Juhannusta = mökkihöperryimme sisällä katsoen kuinka ulkona sataa vettä.

Lähtöpäivänä, siis tänään oli oikein mukava keli sitten loppuviimein. Ei suinkaan mikään hikilämmin, mutta aurinko paistoi ja päästiin vähän tekemään lenkkiäkin tyttöjen kanssa. Elli ja Dara kyllä nauttivat aivan kybällä taas olostaan mökillä. Ekana aamuna Dara heti kävi kieriskelemässä jossain...en edes halua tietää missä, joten kakru pääsi saunaan pesulle. Haju oli, sanoisinko mielenkiintoinen.

Eipä tullut paljon valokuvattuakaan, mutta laitetaan sentäs kuva pikkuneidin naamavärkistä.  

1245616904_img-d41d8cd98f00b204e9800998e" Tässä naamassa arpikin kaunistus olisi..."

Muutama viikko sitten Dara oli mukana Ellin agitreeneissä ja se odotti autossa. Kun tulimme Ellin kanssa sitten treenien päätyttyä hakemaan sen mukaan lenkille, niin kakru tietysti innoissaan riehui auton takalootassa. Ja ennenkuin takaluukku ehti nousta tarpeeksi ylös, niin johan Dara ryysäsi sieltä ulos lyöden kuononsa takaluukun alareunaan.  Illan mittaan kuonoon nousi oikein kunnon kuhmu, joten Dara näytti hetken pilkulliselta bullterrieriltä.

Kuhmu laskeutui jo seuraavana päivänä, mutta isku kohtaan jäi karvojen alle jonkinmoinen rupi. Tuo rupi sitten irtosi viime viikolla ja jäljelle jäi tuo vaaleanpunainen karvaton kohta.  Eikä siinä vielä kaikki. Tänään mökillä neiti sitten johonkin tuon samaisen kohdan raapaisi uudelleen ja nyt siinä on kirkkaanpunainen verijuova kaiken kruunuksi.  Niin ja milloinkas se erkkari olikaan ?? Nolostunut  Taas kesän näyttelyihin mennään sitten oikein nätteinä tyttöinä...voi jessus... Huuto