Vai pitäsikö oikeammin sanoa molemmista, että kisällejähän nuo vielä ovat.   Tiistaina olimme Darkun kanssa Hyvinkään koirauimalassa opettelemassa mukavassa porukassa ja mukavan uimaopettajatädin kanssa. Alku aina vähän hankalaa, mutta lopussa kiitos seisoo. Aikamoista räpiköintiä se alussa tosiaan oli, mutta pikkuhiljaa Dara pääsi juonen päästä kiinni ja lopuksi se ui jo ilman liivejäkin, ilman open tukea ihan itsekseen.  Ja kuten kuvasta näkyy "tutti" tai "vara-aivot", kuten opettaja sanoi, auttoi huomattavasti keskittymään.

Tämä lelu oli neidillä tärkeänä kokoajan suussa, silloinkin kun odoteltiin altaanreunalla omaa vuoroa. Mukana kavereinamme olivat Neiti, Mimmi, Pimu sekä pojat Poju ja Eetu. Eetu oli nyt toista kertaa ja paineli menemään yksin kuin vanha konkari. Toivottavasti mahdumme tähän ryhmään mukaan toistekin, niin silloin varmaan Darallakin sujuu jo huomattavasti paremmin tämä polskiminen.

Nemon kanssa taasen jatkui torstaina agilitykurssi Koirakeitaalla. Tällä kertaa opetteluvuorossa olivat esteistä pituus, rengas ja keinu. Eikä mikään näistä tuottanut mitään vaikeutta. Keinukin meni heti ongelmitta, tosin alastuloa vaimennettiin toki vielä eikä keinua päästetty vielä vapaasti putoamaan maahan. Ohjaaja-Katrikin kehui kovasti, kuinka Nemo on niin rohkea tekemään kaikkea. Niin onhan se, kunhan vain ei olisi niitä ihmisiä. Tosin tuolla kurssilla se ei välitä muista ihmisistä ollenkaan, ei edes katsomassa mukana olleesta pikkupojasta.  Kait se sitten tuntee siellä olonsa turvalliseksi, ettei kukaan tule liian liki, jos ei halua. Katri-ope on Nemolle ihan suosikki ihminen ja koko ajan pitäisi päästä häntä pussaamaan naamaan.

Pääsiäisen ajan olemme rentoutuneet ja tehneet pitkiä metsälenkkejä. Onneksi vielä hanki kantaa, kiitos yöpakkasten (joista kyllä EI olis väliks enää!), joten lenkkejä on voinut laajentaa uusille reiteille eikä tarvitse orjallisesti noudattaa samoja vanhoja polkuja.  Huomenna tosin löysäily loppuu ja starttaamme Ellin kanssa hyppyradalla Purinalla. Toivottavasti uhkaavasti pidentynyt hyllyputkemme vihdoinkin katkeaa ?