Ekat juoksut siis alkoivat Daralla tänään. Olen sitä jo viikon verran uumoillutkin ja tänään sitten lenkin jälkeen ekat veritipat tulivat sohvalle...tietysti, no onneksi on fairya :) Darasta ei oikein huomaa mitään mielialan muutosta ollenkaan, mitä nyt peppuaan nuolee ahkeraan. Kun muistaa Ellin ekan juoksun kuinka onneton se oli. Ilme kertoi ihmiskielellä: " Mammaaa...mää kualen !! " Se häpesi niin paljon ja yritti oleilla vaan jossain piilossa. Siihen nähden Dara on aivan normaali hömelö itsensä !  :D

Niin ja mikä lenkki meillä olikaan ! Tai siis eihän lenkissä mitään vikaa ollut vaan ilmassa...voi jösses !! Vaakasuoraa rännänsekaista vettä ja kunnolla. Aikomukseni oli mennä kävellen koirametsään, kun ei todellakaan ole paha matka, mutta nyt pakkasin koirat autoon ja huristelin paikalle. Mukana olivat Anu ja Nella, Tiina Wilman ja Monan kanssa sekä Terhi Pluto-pienokaisen kanssa. Terhi oli jättänyt Minni-collien ja Alf-whippetin kotiin, ei oikein ollut niiden keli. :) Eli mustavalkoinen porukka oltiin. Kameraa en viitsinyt ottaa mukaan sinne kaatosateeseen, mutta toivottavasti ensi kerralla on parempi keli. Päätimme tavata Nuuksiossa seuraavaksi.

Ensi viikolla on myös dallujen yhteislenkki, jonka vedän poikkeuksellisesti Sipoossa myös tässä kuussa. Toivotaan, että ilmat vähän suosisi ja silloin voisi näpsiä kuvia tännekin linkitettäväksi. Silloin vaan Dapsu saa jäädä kotiin. Onneksi toisaalta että juoksu tuli jo nyt, niin ei tartte murehtia Tampereen näyttelyn aikana sitä.