Bongattu on jo viime viikolla ekat pyrstönkeikuttajat. Nuo iloiset veitikat, joiden mielestä on niin hauskaa kiusata tyhmiä koiria. Keikutella pyrstöään ja hypähdellä sentin päässä koiran nenän edessä. "Etpäs saa kiinni, tyhmä, etpäs saa !" Nauru

Viikonloppu on ollut aivan mahtava kelien suhteen. Lauantaina siivoilin pihaa ja haravoin ja koirat kellitteivät ja piehtaroivat nurmikolla ( tai siis mihin pitäisi kohta taas kasvaa nurmikko ). Pelasivat palloilla, joita puskistä löysin viisi-kuusi kappaletta. Tänään olimme lenkillä Martan ja Lenan kanssa metsässä. Niin, emme saaneet ketään muita mukaamme lenkkeilemään.  Ehkäpä oli porukoilla parempaa tekemistä. Noo, aion edelleenkin ilmoitella lenkeistämme ja tulee kuka tulee. Onhan niiden koirien kanssa kumminkin lenkki tehtävä.

Minun mielestäni se ei vain ole mitään pakkopullaa, vaan mikä onkaan ihanampaa kuin aurinkoinen metsä ja lintujen laulu ? Ja se rauha ja ilo katsella koiria, jotka riemumielellä nauttivat vapaudestaan.

Viikolla olimme siis keskiviikkona Ellin kanssa agitreeneissä ja vaikka mamma ei saanut jalkoihinsa minkäänlaista vauhtia, ihan suht hyvin ne silti menivät. Ellilläkin oli aivan eri vauhti päällä kuin sisähallissa, tottakai.  Muiden vuoroilla treenasimme tokojuttuja kentänlaidalla. Elli oli aivan kympillä mukana. Harjoittelimme seuraamista ja paikkamakuuta. Olemme vielä todella alkutekijöissään paikkamakuun suhteen. Parhaimmillaan pääsimme lopulta ehkä 10 sekunnin kestoon, joten vielä on tekemistä BH-kokeeseen. Silmänisku Ehkä 10 vuoden päästä sitten...ei vaineen..kyllä me se BH vielä jokupäivä suoritetaan ! Muita osia en näe vaikeana. Seuraaminen on jo nyt hyvällä tolalla. Hienosti menivät tempon vaihtelutkin juoksuun ja hitaaseen kävelyyn vaihtaessani. Jättävät liikkeetkin istumisen osalta suht ok, mutta se maahanmeno vain tuntuu jotenkin Ellistä hankalalta.  Siinä tarvitsemme treeniä rutkasti.

Ensi viikko onkin lyhyt työviikko. Maanataina ja keskiviikkona agitreenit ja keskiviikkona osallistumme varmaan treenien ohessa Ojangossa järjestettävään möllikisaan. Torstaina sitten vapunviettoon mökille ! Jes ! Cool